2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالته؟ وقتی به در بسته بخوری مجبوری بعد اتاق عمل تا الان نرفتی جراح و بهوشی مرد هستن بیهوش م ...

کی این فکرارو کرده تو سرت؟؟؟؟ اتفاقا اتاق عمل رفتم . اونا ببخشیدا ج..خونه نیس که همه جاتو دید بزنن مگه شهر هرته؟؟؟؟

چه ربطی داره مگه دکتر زن نمیتونه درمانت کنه که مرد بخواد بکنه. الکی توجیح نکن  بچه نیستم ۲۶ سالمه ۳ تام بچه دارم 

والا،اتاق عمل هم براسزارین من رفتم بیشترآقایوون بودن اونجا همه جاتم میبینن،هیزهم نیستن 

والا 

اونقدر دیدن براشون عادی شده

کاش این ذهن مریض ایرانی ها یهوییی ریمو بشه

والا،اتاق عمل هم براسزارین من رفتم بیشترآقایوون بودن اونجا همه جاتم میبینن،هیزهم نیستن 

واژن رو دید نمیزنن ! نهایت دکتر بیهوشی و اینا باشه کاری به وازن نداره ولی دکتر زنان مرد واژنتو میبینه . هیز بودنشونم تو قیافشون معلوم نیس تو که تو دل اونا نیستی

موافقم باهات پس تفکر کن همون اندکو

عزیزم بره پیش دکتر مرد چرا میسوزی خودتو؟😂😂😂😂 چیش بهت میرسه؟

خب به ماها چه میره نمیره

من خودم پیش یه آرایشگر مرد موهامو کوتاه کردم و کسی هم جرئت نکرد بهم حرفی بزنه 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   
والا  اونقدر دیدن براشون عادی شده کاش این ذهن مریض ایرانی ها یهوییی ریمو بشه

شما اعتقادی به احکام ندارین؟؟؟؟مگه همه چیز صرفا تحریک شدن اوناست؟؟؟بحث اینه که وقتی دکتر خانم وجود داره مراجعه به دکتر اقا مشکل داره ...اونم از نوع زنانش

میشه برا حل مشکل پسر کوچولوم یه صلوات بفرستی...

چجوری روتون میشه

من برا سونو NT مجبور شدم برم جایی که دکتر سونوگرافی مرد بود چون جای دیگه ای انجامش نمیدادن از خجالت آب شدم وقتی میگفت لباستو بده پایین

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

یکی تاپیک زده هکر پسر میخواد شمام که دکتر مرد میخوای. خود ما زنا داریم خودمونو دست کم میگیریم

نه گلم بحث این حرفا نیست

من دیدم دکترای قدیمی خیلی خوب جواب دادند.

مگر دکترای قلب و کلیه زن،مردها را عمل نمیکنند؟

مگه پرستار زن بالا سر مرد وای نمیسه؟

چرا جبهه میگیرید

بحث داشتن تخصص و تجربه بیشتر هست

همین و لس

زن ومرد نداره که گلم 

عزیزم بره پیش دکتر مرد چرا میسوزی خودتو؟😂😂😂😂 چیش بهت میرسه؟ خب به ماها چه میره نمیره من خودم پ ...

ظاهرا ما خانما فقط عقده ایه این هستیم که خودمونو به مردا نشون بدیم و خلاف شرع و عرف رفتار کنیم......حالا به هر بهونه ای

میشه برا حل مشکل پسر کوچولوم یه صلوات بفرستی...
ظاهرا ما خانما فقط عقده ایه این هستیم که خودمونو به مردا نشون بدیم و خلاف شرع و عرف رفتار کنیم...... ...

عزیزم دکتر مرد محرمه شغلش اینجوریه پول در میارع ماها جرو بحثشو میکنیم 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊