2777
2789
عنوان

خانواده شوهر شما هم اينطوري هستند؟

1656 بازدید | 160 پست

خانواده شوهر من كلا خيلي باهام سرد و بي عاطفه هستند. اگرم براشون مطلبي فوروارد كنم و يا حال و احوال كنم با نهايتا يك استيكر جواب ميدن. مال شما هم همينطور هستند؟

اصلا هم بهم زنگ نميزنن و فقط به تلفن شوهرم زنگ ميزنن. خيلي سال هست كه عروسشون هستم ولي هنوز با من مثل غريبه ها برخورد ميكنند. از اول هم همينطور بودند. 

اصلا دوست ندارند دعوت كنند و اصلا حتي به مناسبتها هم زنگ نميزنن. نهايت يك پيام كوتاه.

شوهرم هم بهم ميگه تو خيلي حساس هستي و اونها خوبن و حتما كار دارند. در حالي كه همه بيكار هستند و هميشه تلفن دستشون هست و بچه هاشونم بزرگ هستند و از اب و گل در اومدن. 

خانواده شوهر شما با شما چطور برخورد ميكنند؟

من باهاشون سرد برخورد ميكنم جديدًا و مثل خودشون شدم ولي اونها همچنان بي محبت هستند.

بچه من دايم سراغ عمه و عموهاش رو ميگيره و تا حالًا نديده اونها رو و حتي به خودشون زحمت ندادن كه تلفني با بچه ها صحبت كنن: يكبار به خواهر شوهرم گفتم تصويري يا يچه حرف بزن و گفت بلد نيستم در حالي كه دروغ ميگه. يكبار هم گفتم اقلا عكس بفرست و گفت ندارم . هر كاري ميكنم نميدونم چرا همشون اينطور هستند. حتي يكنفر خوب هم بينشون نيست. البته بگم من خارج هستم و وقتي ايران ميرم هم اصلا بروشون نميارن. فقط وقتي به شوهرم زنگ ميزنن وانمود ميكنن كه يا من خوب هستند و ميگن خانمت چطوره و بهش سلام برسون . 

خانواده شوهر شما هم اينقدر عجيب هستند؟ 

سلام امید وارم که حالتون خوب خوب باشه نمی‌دونم از کجا شروع کنم و از چی بگم ازتون خواهش میکنم برام دعا کنید حتی در حد یه صلوات واقعا احتیاج دارم بهتون همه چیزم بهم ریخته من ک دعا هام قبول نمیشه شماها با دلایل پاکتون کمک کنید حتی شده در حد یه صلوات

😞❤️ ببخشید استارتر جان واجبه

اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه زنگ میزنم ...نه چیزی میفرستم ...یمدت عکس بچمومیفرستادم دیدم حالیشون نیس..نمیفرستم

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
سلام امید وارم که حالتون خوب خوب باشه نمی‌دونم از کجا شروع کنم و از چی بگم ازتون خواهش میکنم برام دع ...

حتما من برات دعا ميكنم . شما هم براي من دعا كن خانواده شوهرم ادم بشم و دست از دشمني بردارند 

بچه های من عمه ها وعموهاشونم نمیشناسن😐چون ایران نیستن .فقط خاله ودایی ها روعشقن😂😂

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

خواهرشوهرهای منم به من زنگ نمیزنن یا پیام نمیدن با داداششون در ارتباط بودن الان که شوهرم باهشون مشکل دارن تا کاری دارن زنگ میزنن بهم 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

بعضیااینجورین نه اینکه دوس نداشته باشن حال وحوصله ی اینکاراروندارن 

السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید  خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری
ما هم کلا هیچ رابطه ای با خانواده شوهر نداریم

ناراحت نيستي ؟ با هيچكدوم نداريد؟ شوهرت چي ميگه؟ اخه مال من هيچ دليلي نداره و همشون مثل ديوونه ها هستند. 

بچت اصلا نميبينه اونها رو ؟

شوهر من البته باهاشون رابطه داره. ولي خيلي كم شده نسبت به قبل.