2777
2789
عنوان

خانواده شوهر شما هم اينطوري هستند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1656 بازدید | 160 پست
چند تاشون همين جا هستند و بقيه ايران. وقتي اومدم اينجا خوشحال بودم شوهرم فاميل داره و تو غربت تنها ن ...

دختر شماره هاشونو کلا پاک کن ول کن چیکار داری .. عکس خاستن بزار شوهرت بده چیکار داری بزار اصلا عکس زشت بده مگه کی هستن اونا زیبا و زشت بودن تو که اهمیت نداره براشون...امروز بشیم هر چی فکرتو‌درگیر کرده بنویس چند باربنویی آروم سدی پاره کن بنداز بره بنویس اونا کی هستن در چه اولویتی هستن خوبی هاشون چیه ارتباط با اونا چه فایده ای داره برام و‌هر چی توو ذهنته بنویس بنویس تا هر وقت آروم شدی بعد آتیش برم کاغذ تماممم..چیکار یه مشت غربتی رو داری که هزار پشت غریبه هستن برات...ب شوهرت زنگ زدن فک کن همکارانش هستن تمام سر سفره آن نیستن که در گیر بشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر شماره هاشونو کلا پاک کن ول کن چیکار داری .. عکس خاستن بزار شوهرت بده چیکار داری بزار اصلا عکس ز ...

شوهرم وقتي خودش ميره اونجا خيلي ازش بدم مياد. اخه خواهر و برادرش شهر ما هستند و به شوهرم از همون اول گفتند خودت فقط بيا. حتي بچه من هم تا حالًا نديدن. من خيلي از شوهرم بدم مياد كه ميره. البته در سال دو دفعه ميره شايد سه دفعه ولي مريض باشن يا كاري داشته باشن ميره. 

اونها كلا خيلي پايين تر از من هستند هم خانوادگي و هم تحصيلي و هم زيبايي . من امريكا هستم ولي قبلا كانادا بودم چند سالي 

بگو شوهرت ازشون عکس بخاد ببین میدن...کدوم کشورید

شوهرم هم يكبار گفته نفرستادن. همش ميگه باشه حتما. شوهرم ميگه هر حور راحته شايد دوست نداره عكس بده. كلا خانوادگي خيلي سرد هستند و بيروح . 

شما چطور هستند خانواده شوهرت؟ باهاشون خوب هستي؟ زنگ ميزنن؟ 

ميفهمم. خانواده شوهر منم خيلي بدجنس هستند. خدا رو شكر شوهرت فهميد. اميدوارم روزي برسه كه شوهر منم طر ...

دوتا خواهرشوهر دارم یکیش ازدواج کرده سرد و خشک و خونسرد هست جنب وجوش نداره سال به سال سراغ داداشش رو نمیگیره یبار بهش گفتم گفت وظیفه داداش هست خبر خواهرش بگیره فهمیدیم ازعقل بی نصیبه ولش کردیم

خواهرشوهر دومیم کلاس دهمه اونم همینجوره 

برادرشوهرامم بزرگه زن وبچه داره خانوادگی سرد وخشک هستن 

کوچیکه هم مجرده اوایل باهاش راحت بودم مرتب پیام و بگو وبخند بعدش درمقابل خوبی که بهش کردم درحقم نامردی کرد وهزاران حرف بارم کرد اونم گذاشتم کنار

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷دوازده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔امروز تاریخ ١۴۰۴/۰۵/۰١ هستش که انتقال جنین انجام دادم وباتوکل برخدا وائمه بدون استرس این روزا رو سر میکنم🙏دوهفته گذشت از انتقالم امروز ١۴۰۴/۰۵/١۵ هستش ازمایش بتا دادم کلی چشم انتظاری کشیدم تاجوابش اومد ومن مثبت شدم خدایاااااا شکرت بالاخره منم مامان شدم😍😍😍١۴۰۴/۰۵/١٩ تواین تاریخ مجدد ازمایش بتا رو تکرار کردم والهی شکر تیتر بتام بالا رفته بود😍روزها گذشت درانتظار شنیدن صدای قلب کوچولوی توی شکمم بالاخره روز سونو فرا رسید امروز١۴۰۴/۰۶/۰۵ هستش وقتی سونو شدم یهو دکتر صدای قلبش رو برام پخش کرد ومن اون لحظه تو آسمونا بودم😢😢الان چهارماه از اون روزا میگذره و فهمیدم جنسیت نی نی تو دلیم گل دختره😍😍😍خدایا بابت تمام این مدتی که همراهم بودی و نذاشتی تو غربت وتهایی بهم سخت بگذره واین روزا رو به راحتی سپری کنم سپاسگزارم ازت😘😘😘

خوش بحالت. شوهرت چي ميگه؟ خودش تنها ميره خونشون؟ بمن هم ياد بده چيكار كنم از فكرشون بيام بيرون.&nbs ...

نه باهم میریم خونشون اونم فقط اخر هفته ها

توهم مثل خودشون سرد و خشک باش همیشه پیام نده زنگ نزن اگه یبار زنگ زدی حالشون پرسیدی دفعه دوم بزار اونا زنگ بزنن اگه نزدن توهم دیگه نزن

درمورد عکس هم میتونی همون عکسای قبلی رو که فرسنادی باز بفرستی اگه گفتن تکراریه بگو غیراز اینا دیگ ندارم

یاهم اگه گفت بگو عکس جدید نگرفتم بعدا گرفتم برات میفرستم همینجوری دست به سرشون کن

زیاد بها نده بهشون هی پیام بدی زنگ بزنی این میشه عادت و وظیفه ازطرف تو که پرتوقع میشن همیشه منتظرن توخبرشون بگیری

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷دوازده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔امروز تاریخ ١۴۰۴/۰۵/۰١ هستش که انتقال جنین انجام دادم وباتوکل برخدا وائمه بدون استرس این روزا رو سر میکنم🙏دوهفته گذشت از انتقالم امروز ١۴۰۴/۰۵/١۵ هستش ازمایش بتا دادم کلی چشم انتظاری کشیدم تاجوابش اومد ومن مثبت شدم خدایاااااا شکرت بالاخره منم مامان شدم😍😍😍١۴۰۴/۰۵/١٩ تواین تاریخ مجدد ازمایش بتا رو تکرار کردم والهی شکر تیتر بتام بالا رفته بود😍روزها گذشت درانتظار شنیدن صدای قلب کوچولوی توی شکمم بالاخره روز سونو فرا رسید امروز١۴۰۴/۰۶/۰۵ هستش وقتی سونو شدم یهو دکتر صدای قلبش رو برام پخش کرد ومن اون لحظه تو آسمونا بودم😢😢الان چهارماه از اون روزا میگذره و فهمیدم جنسیت نی نی تو دلیم گل دختره😍😍😍خدایا بابت تمام این مدتی که همراهم بودی و نذاشتی تو غربت وتهایی بهم سخت بگذره واین روزا رو به راحتی سپری کنم سپاسگزارم ازت😘😘😘

نه باهم میریم خونشون اونم فقط اخر هفته ها توهم مثل خودشون سرد و خشک باش همیشه پیام نده زنگ نزن اگه ...

مرسي از راهنماييت. خونه مادر شوهرت فقط ميري يا بقيه خواهر و برادرها هم دعوت ميكنن. والا راستش من برام خيلي عجيبه اين همه بي عاطفگي. سراغ بچت هم نميگيرن؟

شوهرم هم يكبار گفته نفرستادن. همش ميگه باشه حتما. شوهرم ميگه هر حور راحته شايد دوست نداره عكس بده. ك ...

من اصلا برام مهم نیستن...یکسال هست حونشونو ندیده ام ...زنگ هم اصلا نمیزنم....اونام ب شوهرم زنگ میزنن و تمام..آخه من چیکار اون عجنبی ها دارم......چون تو بالاتر از اونها هستی چشممشون برنمی‌داره...من پسرم یکسالش خونه عموشو ندیده بدرک خونه مادربزرگش یکبار دوبار برن بدرک....من اصلا اونا رو سطح خودم نمیدونم که توقع هم داشته باشم ازشون واقعیت......ول کن برن بدرک....

بنظرم باید از خدات باشه.ب این فک کن بغلشون بودی برات اختیار داری میکردن و دخالت خوب بود.بعدشم میگی ا ...

دقیقا موافقم

خطاب به استارتر عزیز

خیلیا تو ایران با مادرشوهر خانواده شوهر یجان نمیتونن یه نفس راحت و بدون استرس بکشن...

اختیار هیچیو ندارن و بخاطر اینکه با خانواده شوهر یجان شوهرشونم دائما در اختیار و با حرف خانوادشه...و دائما باعث دعوای بین عروس و شوهرش میشن

قدر این فرصتو بدون

به قرآن آرزومه یه جایی باشم هیچوقت نبینمشون و حتی سراغی ازم نگیرن

انقد عاصی شدم از زندگی سیر شدم از وقتی رفتم زیر سایه خانواده شوهر

یکی میناله چرا خانواده شوهرم با همه چیم کار دارن

یکی میناله چرا خانواده شوهرم اصلا کاری باهام ندارن

دسته اول حق گله دارن و دوم نه شما جزو دسته دومی قدر آزادی و رهایی و سلامت روح و روانتو بدون من خودم دچار خودخوری و دوقطبی شدم از دست اینا

مرسي از راهنماييت. خونه مادر شوهرت فقط ميري يا بقيه خواهر و برادرها هم دعوت ميكنن. والا راستش من برا ...

اره فقط خونه مادرشوهر میرم اونا نه میان نه دعوت میکنن ازاین عادتا ندارن میگن هرکی خواست خدش میاد خونمون چرا دعوت کنیم

بچه ندارم گلم وبیشتر این بی محبتی ها واسه نداشتن بچه هست

1
5
10
15
20
25
30
35
40