2777
2789
عنوان

خانواده شوهر شما هم اينطوري هستند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1656 بازدید | 160 پست
بعضیااینجورین نه اینکه دوس نداشته باشن حال وحوصله ی اینکاراروندارن 

اخه خودشون همش تلفن دستشون هست. چطور به شوهرم وقتي سر كار هست زنگ ميزنن. اصلا رفت و امد يا من رو دوست ندارن. در حالي كه از من شناختي هم ندادن. ازدواجم هم سنتي بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اتفاق خواهر شوهرای من خیلی خوبن.همیشه زنگ میزنن و تصویری باهامون صحبت میکنن.حتی توی بارداری هر بار هوس چیزی میکردم به خواهرشوهرم میگفتم.چون مامانم حال نداشت بپزه.بچمم بیشتر وقتا پیش اوناس.

فقط با پدرشوهرم درگیرم.

وای وای چرا آنقدر خودت رو سبک می‌کنی وقتی برات یه پیام ساده نمیدن بعد تو میگی عکس بفرست  برم س ...

اخه از من يكيشون عكس خواست نشون خانواده يچه هاش بده و من فرستادم. بعد من در جواب نوشتم شما هم عكس بفرستيد و اون گفت ندارم و بعدا انداختم ميفرستم. عكس هم براي اين ميخواست نشون اونها بده چون اينها جلوي همه وانمود ميكنن كه يا همه خوب هستند و مشكلي ندارند

ناراحت نيستي ؟ با هيچكدوم نداريد؟ شوهرت چي ميگه؟ اخه مال من هيچ دليلي نداره و همشون مثل ديوونه ها هس ...

نه اصلا کلا اونا اصلا عروس دوست نیستن من و جاری هم قبول کردیم در حالی که عروس اول فامیلشونه.

پسرم الان ۹ونیم سالشه فقط بیشتر پدر شوهرم رو میشناسه

که اون هرزگاهی زنگ میزنه

دیگه با هیچکدوم نه خودم نه شوهرم رابطه نداریم

اخه خودشون همش تلفن دستشون هست. چطور به شوهرم وقتي سر كار هست زنگ ميزنن. اصلا رفت و امد يا من رو دوس ...

شایدواسه همون که شناختی ندارن ازت وهیچ وقت پیششونم نبودی زیاد   بازم خدامیدونه 

السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید  خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری
خوب اخه عزیز من چرا میری سمتشون که این جوری پست بزنن اخه اهمیت نده حرف نزن باهاسون خوب 

همش ميخوام اهميت ندم ولي نميشه. ميدونم مشكل خودم هست. اخه هيچ ادمي يا من مشكل نداره غير از اينها. اصلا نميدونم چشون هست كه فقط به شوهرم زنگ ميزنن 

بچه های من عمه ها وعموهاشونم نمیشناسن😐چون ایران نیستن .فقط خاله ودایی ها روعشقن😂😂

پسر منم همینطور با این تفاوت که عمو و عمه پسرم تو ایران هستن

عاشق خاله هاش و داییش هست روزی صد مرتبه بهشون زنگ میزنه 

نه من به اونا زنگ و پیام میدم نه اونا به من

تو هم میبینی چندین ساله اینجورین خوب بیخیال شو مثل خودشون باش

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

شایدواسه همون که شناختی ندارن ازت وهیچ وقت پیششونم نبودی زیاد   بازم خدامیدونه

بلاخره عروسشون كه هستم. مثلا الان مادرم پيش من هست. دريغ از يك تلفن  و احوال پرسيدم حتي براي مناسبتها. ادم دلش ميگيره خوب. از اول هم خيلي سرد و رسمي بودند. حالًا من هيچي بچم چي؟ ميگم تصويري ميگه بلد نيستم مگه ميشه؟ 

بچه من اصلا تا حالًا باهاشون حرف نزده

همش ميخوام اهميت ندم ولي نميشه. ميدونم مشكل خودم هست. اخه هيچ ادمي يا من مشكل نداره غير از اينها. اص ...

خودتو اذیت نکن حتما مدلشونه،،بغضیا کلا از ترس که اختلافی پیش نیاد روابط رو حذف میکنن نمونه ش و دیدم،

من منم 
پسر منم همینطور با این تفاوت که عمو و عمه پسرم تو ایران هستن عاشق خاله هاش و داییش هست روزی صد مرتب ...

ناراحت نيستي از اين وضع؟

بچت سواغشون رو نميگيره؟ شوهرت چي ميگه؟

ابروم جلوي خانواده خودم رفته