2777
2789
عنوان

خانمای باردار کمک

581 بازدید | 112 پست

سلام دوستای گلم 

من امروز ۶ هفته و ۶ روزم 

۵ هفته و یک روز ک بودم ساک بارداری رو با سونو شکمی دید دکترم 

۲ روز دیگه هم سونو قلب دارم

خیلی نگرانم جنین رشد نکرده باشه 

سینه درد دارم ی موقع زیاد ی موقع هم مثل امروز کم در حدی ک فقط دست میزنم نوکش درد میگیره 

تهوع خیلییی کم دارم اونم یروزایی

میشه از علایمتون بگین از نگرانی در بیام؟؟؟؟ 

من نظر ب معجزه ی خدا دارم...😍😍😍😍😍 خدایا ممنونم بایت هدیه قشنگت♥️♥️🧡🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولش ک هیچ علائمی نداشتم ماه های قبل حالت تهوع داشتم اما باردار ک شدم اصلا فقط یک هفته سینم دردمیکرد ک هوسونه خوردم افتاد درد شدید پری داشتم ۶ هفتگی رفتم سونو گفت اوکیه همه چیش تازه باورم شد باردارم تا این حد علائم نداشتم تازگیا بعضی بوها اذیتم میکنه اشتهامم کم شده

اصلا اصلا نگران نباش عزیزم  انشالله میری صدای قلبشم میشنوی و ب سلامتی میاد بغلت بارداری هرکسی با بقیه فرق داره😍

منم مث توام هفته دگ سونو قلب دارم اعصابم خرابه میترسم سقط بشه

خیلی بده این استرس 

شما علایم داری؟؟؟

اولش ک هیچ علائمی نداشتم ماه های قبل حالت تهوع داشتم اما باردار ک شدم اصلا فقط یک هفته سینم دردمیکرد ...

اخه یکم درد سینمم کم شده نگرانم همش 

هفته چندی شما؟؟؟ 

عزیزم هفته پنج ک رفتی بهت چی گفت جنینم تشکیل شده بود یا فقط ساک حاملگی معلوم بود؟

اون موقعه چند میل بود؟

خدایا ب رحمان و رحیم بودنت ب من و تمام مامانای منتظر نگاهی کن و دامنمونو سبز کن.یا حضرت فاطمه الزهرا (س) بخودت پناه اوردمو یه بار بعد سه سال ۸ هفته حس مامان بودنو چشیدم گرچه با استرس و اضطراب .ازت میخوام جای اون سبز بشه و یه نی نی سالم بهم بدی ب منو تمام دوستان منتظر،تاماهم تیکر بارداریمونو بذاریم ،خدایا خسته و افسرده میشم گله میکنم گریه میکنم شاید بعضی وقتام ناشکری کنم ولی از امیدت ناامید نمیشم نور امیدی تو دلم روشن کن ...گر خدا حکم کند صادر شود***خدایا شکرت ک جواب دعاهامو دادی و باران کوچولو بهم هدیه دادی۱۴۰۰/۱۲.ان شاءالله دامن تمام منتظرا سبز بشه....