2777
2789
عنوان

دوشنبه مهمون دارم

298 بازدید | 23 پست

سلام دوستان من دوشنبه ۴ نفر مهمون دارم میخواستم شام براشون زرشک پلو با مرغ بذارم با فسنجون گوشت قلقلی ولی همه ی مرغایی که تو فریزر دارم رون هستن با خودم گفتم اگه یه وقت رون دوست نداشته باشن و فسنجونم نخورن آبروم میره خریدم نمیخوام برم برنجمم در حدیه که میتونم یه مدل پلو بذارم البته گوشت خورشتی هم دارم تو فریزر به نظر شما چه غذایی بذارم که یه مدل پلو باشه بتونن اون دو مدلو با برنج سفید سرو کنم با وسایلایی که دارم راهنماییم میکنین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بحث مهمونی توی کرونا بگذریم، چرا باید دو نوع غذا باشه و مهمون از هیچکدوم نخوره!!!؟

بالاخره یکیشو میخوره دیگه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

عزیزم یه مدل غذا بزار برای چی دو نوع مرغ سرخ شده و سوپ و برنج با سالاد و این چیزا

یا فسنجون و برنج و این چیزا خودتو اذیت نکن 

من هروقت مهمونی جایی میرم اگر غذا دونوع باشه با بیشتر واقعا بهم نمیچسبه اما وقتی یک نوع باشه خیلی بهم می‌چسبه چون میدونم دارم چی میخورم

خورشت قورمه سبزی هیچ کس ازش نمیگذره

من تو صلوات بخیل نیستما ولی اینایی ک ادمو محبور ب صلوات میکنن لج ادمو در میارن.واسه بیماریت کلی دعا کردم.چقد خوبه ک مثل بقیه ب زور از کسی صلوات نخواستی

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

چرا من بلد نیستم مهمونداری کنم

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

من تو صلوات بخیل نیستما ولی اینایی ک ادمو محبور ب صلوات میکنن لج ادمو در میارن.واسه بیماریت کلی دعا ...

فدای مهربونیت عزیزم، یه دنیا ممنون

تا روز محشر ، ولایت حیدر ، غیر قابل کتمانه          درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم با عرض شرمندگی  
فدای مهربونیت عزیزم، یه دنیا ممنون

فدات گلم

از بحث مهمونی توی کرونا بگذریم، چرا باید دو نوع غذا باشه و مهمون از هیچکدوم نخوره!!!؟ بالاخره یکیشو ...

وای بخدا نظر منم مثل شماست ولی زنگ زدن گفتن میخوایم بیایم دیگه منم روم نشد بگم نه حتی فکر میکنم با این ممنوعیت تردد چجوری میخوان برگردن،تازه ۱۰ روزه دیگه ام اثاث کشی دارم 🥴🥴🥴دفعه ی اول میان زشته یه مدل غذا بذارم اخه