2777
2789
عنوان

دوشنبه مهمون دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 23 پست
عزیزم یه مدل غذا بزار برای چی دو نوع مرغ سرخ شده و سوپ و برنج با سالاد و این چیزا یا فسنجون و برنج ...

سوپ رو که حتما میذارم ولی چون دفعه ی اول میان خب بهتره دو تا غذا هم باشه کنارش هر چی دوس دارن بخورن،البته که مهمونم یکی از اقوام خودمه که من ۳ سال ازدواج کردم یه بارم دعوتم نکرده حتی پاگشامم نکردن 😫😫😫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیدونم چی داری

اما معمولا مهمون میاد 

با

زرشک پلو با مرغ

یا مرغ سوخاری 

یا مرغ داخل فر

ماهی شکم پر

سالاد سزار

بورک گوشت

سالاد ماکارونی

دسر و

البته غذای های اصلیم ممکنه فرق کنه اما خب این سه تای اخری۹۰ درصد توی منو غذایم هست

خدایا خودت نگه داره همسرِ مهربونم،فرشته هام باش😘خدایا مامان بابام و داداشم و خواهرمُ به خودت میسپارم..یک لحظه هم مارو به حال خودمون نزار..🙏❤  واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات مهمونم میکنید؟
سوپ رو که حتما میذارم ولی چون دفعه ی اول میان خب بهتره دو تا غذا هم باشه کنارش هر چی دوس دارن بخورن، ...

من خودم فسنجون دوست ندارم عزیزم خانوادگی دوست نداریم شوهرم عاشق فسنجونه اما فقط با مرغ خیلی ریسک داره این غذا بنظرم بهتره قورمه سبزی بزاری با مرغ 

من نمیدونم چی داری اما معمولا مهمون میاد  با زرشک پلو با مرغ یا مرغ سوخاری  یا مرغ دا ...

منم برای مهمونیام همیشه سعی میکنم متنوع غذا بذارم ولی الان چون نزدیک اثاث کشیمه فریزرم رو خالی کردم فقط رون مرغ دارم با گوشت چرخ کرده و گوشت خورشتی حالا دسرم که کارامل میذارم با پیش غذا سوپ ولی فکر کردم دیگه نرم خرید یخچالو پر کنم با همینل یه چیز بذارم

منم برای مهمونیام همیشه سعی میکنم متنوع غذا بذارم ولی الان چون نزدیک اثاث کشیمه فریزرم رو خالی کردم ...

خب کار خوب میکنی عزیزم

من جای شما بودم رون مرغ هارو مزه دار میکردم با زعفرون و پیازو ادویه و..

حدود ۵ ساعت یا شب قبل

بعد بزار ۲۰ دقیقه بپزه اگه فر داری بعد ۲۰ دقیقه بزارش داخل فر تا سوخاری بشه کنارشم سیب زمینی سرخ و قارچ یا هرچی داریییی

اگرم فر نداری تو ماهیتابه نچسب یکم سرخش کن یا  بزنشون تو ارد سوخواری و ارد نونوایی و ادویه بعد سرخشون کن عالی میشه

با گوشت چرخ کرده هم میتونی خورشت بادمجون با گوشت قلقلی

یا اگه بادمجون نداری گوشت هارو مثل کباب لقمه ای با ادویه و پیاز و سیر مزه دار کن توپک درست کن توشون یه مقدار پنیر پیتزا بزار بعد قلقلی کن و یکم ک سرخ شدن بهش گوجه و فلفل دلمه ای درست کن

با برنج کنار هردوشون

سوپ هم ک داری

نظر من این یود دیگ هرچی دوست داری عزیزم😘

خدایا خودت نگه داره همسرِ مهربونم،فرشته هام باش😘خدایا مامان بابام و داداشم و خواهرمُ به خودت میسپارم..یک لحظه هم مارو به حال خودمون نزار..🙏❤  واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات مهمونم میکنید؟