2777
2789
پسرم ١٠ ماهشه اما هر وعده نهایت ٦٠ سی سی شبر میخوره تازه اونم جدیدا شده روزی دو یا ٣بار!
خداجونم دوتا فرشته کوچولوم رو بخودت میسپارم همیشه واسم حفظشون کن،مامانی عزیزم هنوزم بأورم نشده دیگه بغلم نمیکنی.... دلم خیلی تنگ شده....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان ٤ تا دندون داره
خداجونم دوتا فرشته کوچولوم رو بخودت میسپارم همیشه واسم حفظشون کن،مامانی عزیزم هنوزم بأورم نشده دیگه بغلم نمیکنی.... دلم خیلی تنگ شده....
یکی از پسرام عاشق شیر و هر وعده ١٠٠ تا میخوره اما یکیشون نه،الان چندوقته بدتر هم شده دندونای بالا و پایین کامل در اومدن و کناری داره درمیاد
حسنا جون کوچولوت حدودا ٩٠٠ سی سی در روز میخوره اما پارسین من شبانه روز نهایت ٣٠٠ تا!!
من شیرخشک میدم بخاطر همین دقیق میدونم اره اهن هم میخورن،زینک هم همینطور و مولتی،یعنی یه مکمل میخورن که همه اینها داخلش هست به اسم آدزیر
اره هلیا جون دوقلو هستن
پسر من خیلیم راحت ننیخوره ها.باید کلی سرشو گرم کنم تا شیرشو بخوره.حتما باید یه چیزی بگیره دستش سرگرم شه بعد.بعضی وقتا کار با کفگیر و ملاقه میکشه
💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚
آخی.من شیر خودمو میدم.من آهن نمیدادم اصلا خوب غذا نمیخورد تازگیا میدم ماشاءالله خوب میخوره.اصلا نگران نباش بخاطر دندونشه چند روز دیگه اشتهاش باز میشه.راستی وزنشون چقده؟
آنکه رو بدهی پر رو نشود آنم آرزوست.