2777
2789
عنوان

دیگه به امیدی به این که بتونم ازدواج کنم ندارم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 10006 بازدید | 72 پست

سلام عزیز خواهر

اولا امیدت به خدای قادر مطلق باشه...

ثانیا به ظهور ان شاء الله قریب الوقوع صاحبمون....

ثالثا میتونی از معرف ها و واسطه های ازدواج کمک بگیری خیلی زیادن مثلا موسسه احیاگران سنت نبوی، اپلیکیشن آدم و حوا، موسسه راه روشن، کانال ازدواج طلاب و متدینین، همسان گزینی موسسه تبیان، نهاد رهبری در دانشگاه ها، خشت اول تو مشهد، پیوند توحیدی مجمع مدارس دانشجویی قرآن و عترت و.... حتی معرف های مستقلی هم هستن که خودجوش دارن تو این زمینه کار میکنن شاید بتونی تو مساجد و جاهای دیگه پیداشون کنی....

امیدت رو ار بنده قطع و به خدا وصل کن عزیر خواهر برا منم دعا کن....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راحیل جان سلام عزیزم

من سالهاست سر میزنم نی نی سایت ولی هیچوقت عضو نشدم، الان تاپیکت رو خوندم و فقط به خاطر پست گذاشتن برات عضو شدم عزیزم😊

ببین اول اینکه توکلت رو به خدا از دست نده، دوم توی همدم حتما ثبتنام کن که روزبروز تو کل کشور داره اعضاش بیشتر میشه و رده ی سنی خیلی وسیعی رو دربرمیگیره.

اگر تهران هستی بهم بگو یه راه دیگم هست میگم بهت.

انشاالله خدا به حق فاطمه زهرا (س) حاجتتو بده و یه بخت خوب نصیبت کنه.

هرچی میخوای فقط از خدا بخواه...
سلام گلم. مجردم هنوز☹

راحیل جان اینو یه خانم تو نی نی سایت نوشته کپی پیست میکنم 

عزیزم،از روزی که به دنیا اومدی تا به امروز، تعداد ماههای زندگیتو حساب کن و به اندازه اون سوره های یاسین، فتح و نصرو بخون.هر کس این کارو کرده جواب گرفته😊لازم نیست همشو خودت بخونی و میتونی از دیگرانم کمک بگیری.. مثلا شما 20 سالته... 12 ماه ضربدر 20 سال میشه 240 بار به علاوه هر ماهی که بگذره و مجرد باشی... امیدوارم توضیحم قابل فهم باشه و به زودی زود خبر ازدواج و خوشبختیتو 😘😍

سلام گلم. مجردم هنوز☹

راحیل جان سوره بقره و نماز حضرت فاطمه سلام الله علیها که دو رکعت هست... رکعت اول صد قدر و رکعت دوم صد توحید داره امتحان کردی؟؟ درکنارش ذکر یونسیه بخونی عالیه