2777
2789
عنوان

افتادن نگین

2143 بازدید | 14 پست

دیشب یه دستبند و انگشتر بدل گرفتم، فروشنده خیلی تعریف کرد که مارکه و روکش طلا داره و نگیناش نمیوفته و...، دور تادور پر نگینه، نگیناش حالت چسبی ان قلاب ندارن، خلاصه بعدش که آوردم خونه فقط یکبار برای تست انداختم و یه بارم برای اینکه تو مغازه بود و دست هزار نفر بهش خورده بود خیلی خیلی آروم و با احتیاط شستمش که کروناش بره، موقع خشک کردن دیدم یه نگینش افتاده، خیلی خورد تو پرم، هنوز ننداخته به نگینش افتاد، همسرم میگه بریم پسش بدیم چرا با دروغ جنس میفروشه، راهی هست یه کار بکنم نگینهاش سفت بشن دیگه نریزن؟هم  از مدلش خوشم اومده هم بعید میدونم پس بگیره 😭 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فروشنده طلا هستم  راهی نداره بدل فروشا معمولا خیلی زبان میریزن برای فروش،عیبی نداره با چسب قطره ای خودت یکی یکی محکمشون کن و باخیال راحت استفاده اش کن چون ببری پس نمیگیرن

من فروشنده طلا هستم  راهی نداره بدل فروشا معمولا خیلی زبان میریزن برای فروش،عیبی نداره با چسب ق ...

بله واقعا اگه زبون ریختن و تعریف های الکیش نبود نمیخریدم، یعنی میگید دونه دونه درشون بیارم بعد با چسب بچسبونم یا همون چسب قطره ای رو بریزم روی نگین ها؟ 

بله واقعا اگه زبون ریختن و تعریف های الکیش نبود نمیخریدم، یعنی میگید دونه دونه درشون بیارم بعد با چس ...

روی میز باروشنایی کامل باسوزن ته دار از چسب قطره ای ژاپنی بردار به یکطرف هرنگین بمال بعدبرو بعدی ،یکطرف هم بمالی کافیه اهسته اهسته با جواهرسازیم آشنامیشی برات خوبه

روی میز باروشنایی کامل باسوزن ته دار از چسب قطره ای ژاپنی بردار به یکطرف هرنگین بمال بعدبرو بعدی ،یک ...

چه جالب، اگه روی کل نگینها بریزم از جلوه میافته؟خرابکاری نکنم 😅ببرم ایناییکه تعمییرات میکنن چیز خاصی دارن که بریزن روش محکم بشه؟ 

چه جالب، اگه روی کل نگینها بریزم از جلوه میافته؟خرابکاری نکنم 😅ببرم ایناییکه تعمییرات میکنن چیز خاص ...

هزینه رو هزینه الکیه،خودت اروم اروم بانوک سوزن چسب بردار بمال به یکطرف نگین خیلی ریز که کدر نشه تامام