2777
2789
عنوان

دختر خالم ترنسه حالا میخاد فرار کنه واسه نجات خودش فقط۱۶ سالشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4086 بازدید | 108 پست
حالا فقط من جریان  فرارش میدونم بهش میگم این  راه درست نیست اگه فرار  کنی از کجا &nbs ...

خب باخانواده اش حرف بزنه واسه عمل .دخترعموی مامانم همینطور بود تا بلاخره تصمیم گرفت کلا تیپ پسرونه بزنه ثبت احوال هم رفت اسمش از فاطمه ب حسین تغییر داد ،الانم بفکر عمل هستن تا قبل ازاینکه تصمیم ۱۰۰ درصد بگیره واسه عوض کردن تیپ واسمش لباس  زنانه میپوشید و واقعا حجاب داشت ،خیلی خیلی هم زرنگ وباهوش بود و مهارت خاصی توی نجاری و کارهای کامپیوتری داشت ،الانم اقدام کرده بره خارج از کشور واسه عمل 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید اشاباه بگم ولی خیلی ها خودشونو میزنن ب اون راه ی اشنایی هست دقییا اینطوریه میگه من پسرمو اسمشو گذاشته عرفان ولی از این طرف ابرو برمیداره اگه حس پسرونه داری پس اینا چیه 

اون دوس نداره  من بگم  هرچ هم میگم  فرار راه خوبی نیست حرف حرف خودشه  میگه خونوا ...

عزیزم یه خانواده لی که خیلی هم پولدار باشن شاید به سختی بتونن خرج این عمل رو بدن 

یلنی این دختر خالت بره میخواد چیکار کنه کجا زندگی کنه پول از کجا بیاره درسش چی؟

تهش میشه یه کارگر که خیلی هم مورد آزار ممکنه قرار بگیره 

نمیگم بچه ها کارگری بد و اینا و بهتون برنخوره 

با دختر خاله اسی هسم که بشه کارگر هرچقدم کار کنه نمیتونه پول این عملو دراره 

بهتره یکم فکر کنه 

واقعا ۱۶ سال درسته کوچیکه اما بالاخره عقل داره 

یع دخی بهمنی 😇❤😜با پشتکار:)شجاع:)مهربون:) و...عاشق💔💓...بع آرزوهایم قول رسیدن دادم😍....سَنَ سِویوروم😍😜❤....کاربر جدید نیستم دوتا کاربری قبلیمو خودم ترکوندم☺.....اگع بی احترامی کردی و جوابتو ندادم بدون فهمیدم که نمی ارزه باهات بخوام هم کلام بشم😉😜....اول عاشق خدام😍😍😍......یع دختر لرع پرانرژی که به لر بودنش افتخار میکنه😍😍😇💓لر لرستان-خرم آبادم😍☺❤...میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی؟:)  ❤...❤عاشق سریال هرجایی و میران و ریانم😍😍😍😍حتما پیشنهاد میکنم سریال هرجایی (تردید*) رو ببینید عالیه❤😍

کسایی که اینجوری هستن قابل احترامن ولی تو این سن و سال 90 درصد افراد فقط حس ترنس بودن دارن و بخاطر هورموناشون و اقتضای سنشونه

لیسانس حقوق ⚖️🎓 عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر به جز از امشب و فرداشب و شب های دگر...🍻💙  ملکه واقعی اون دختریع که خودش تلاش میکنه به ثروت و آرزوهاش برسه، نه اون دختری که انقدر صبر میکنه تا یه پسر پولدار اونو به آرزوهاش برسونه😇 من قهرمان زندگیم رو توی آینه میبینم😎

منم دوست من تغییر جنسیت داد اسمشو هم عوض کرد

من خیلی دلم براشون میسوزه😓بخاطره یچیزی ک دست خودشون نیست خیلی قضاوت میشن و حرف میشنون

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
کجا زندگی میکنی شما؟ این کشوری که ما زندگی میکنیم دخترو بخاطر دیر اومدن میکشن قبل نظر کارشناسی دادن ...

حرفتون کاملا درست 

ولی به قول شما این نظر کارشناسی و علمی بود 

خوب پس باید چی کار کنن فرار کنن که قربانی میشن 

جامعه پر گرگ هست 

کاش برن بهزیستی مشکلشون بگن بعد پدر و مادر شون قانع بشن 

واقعا نمیدونم ...

شما خودتون فکر میکنید بهترین کار چی هست برای دختر خالتون

تا ۱۷ اینا الان ۲۱ سالمه 

منم دوتا از دوستای خواهرم 

کامل پسرونه رفتار میکردن از ۱۴ و اینا کامل مو پسرونه و لباس پسرونه و اینطور اما الان خواهرم با یکیشون درارتباطه میگه خیلی پشیمونم که چند سال از زندگیم مثل پسر شدم الان کامل به حالت عادی برگشته اونم ۲۰ و چند سالشع و آرایش میکنه کامل دخترونه رفتار میکنه و اینطور

یع دخی بهمنی 😇❤😜با پشتکار:)شجاع:)مهربون:) و...عاشق💔💓...بع آرزوهایم قول رسیدن دادم😍....سَنَ سِویوروم😍😜❤....کاربر جدید نیستم دوتا کاربری قبلیمو خودم ترکوندم☺.....اگع بی احترامی کردی و جوابتو ندادم بدون فهمیدم که نمی ارزه باهات بخوام هم کلام بشم😉😜....اول عاشق خدام😍😍😍......یع دختر لرع پرانرژی که به لر بودنش افتخار میکنه😍😍😇💓لر لرستان-خرم آبادم😍☺❤...میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی؟:)  ❤...❤عاشق سریال هرجایی و میران و ریانم😍😍😍😍حتما پیشنهاد میکنم سریال هرجایی (تردید*) رو ببینید عالیه❤😍
من با پسرخالم ینی  داداش بزرگش خیلی راحتم  میدونم اگه باش حرف بزنم  میتونم راضیش کنم ...

خودشو راضی کن که بزاره ب داداشش بگی

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘

شما به داداشش بگید گه قصد فرار داره کمکش کنه ببرتش روانشناس بعد هم اگر از نظر اندام جنسی مشکلی داره عملش میکنن 

ولی اگر نگی بدبخترین ادم دنیا میشه خیلی عذابش میدن 

به پسرخالت بگو که جوری رفتار کنه که نمیدونه میخواد فرار کنه بهش بگه میخوام ببرمت دکتر تا عملت کنن دل خوشش کنید 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر