2777
2789
عنوان

دختر خالم ترنسه حالا میخاد فرار کنه واسه نجات خودش فقط۱۶ سالشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4085 بازدید | 108 پست

مگ الکیه پول عملش اصن بگو میدونی چقده

کلی خرجشه

بعدم شاید مال سنشه چون خودم اینجوری بودم و دخترا بخاطر رفتارو پوششم جذب میشدن.ولی رفته رفته بهتر شدم و اصن میلی ب شخصیت قبلم ندارم

ندانم گرا....
من با پسرخالم ینی  داداش بزرگش خیلی راحتم  میدونم اگه باش حرف بزنم  میتونم راضیش کنم ...

وا ینی چی دلم نمیخاد دخالت کنم شما اول ب خانوادش بگو اگ حمایتش نکردن اونوقت فرار کنه عجبا چقد بی فکری عقلتو دادی دست بچه ۱۶ ساله 

🖤erfanam🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا تشخیص داده ترنسه؟ الکی ک نمیشه هرکی لباس پسرونه بپوشه بگیم ترنسه  یه سری فاکتور لازمه ...

خودش گفت رفتم دکتر  واسه کلیم گفت هورمون مردونه داری اونجا بهش گفتن گفت با روان شناس هم  تلفنی  حرف زدم

وا ینی چی دلم نمیخاد دخالت کنم شما اول ب خانوادش بگو اگ حمایتش نکردن اونوقت فرار کنه عجبا چقد بی فکر ...

اون دوس نداره  من بگم  هرچ هم میگم  فرار راه خوبی نیست حرف حرف خودشه  میگه خونواده  من روستایین ازم حمایتت نمیکنن

جدن ؟مقطعیه

اره عزیزم حالا من وارد جزئیات نمیشم ولی فککن همیشه چاقو تو کیفم بود برا دعوا 

تو خیابون همش دعوا داشتم باپسرا و کتک کاری

دگ معلماهم وقتی منو میدیدن میگفتن ماحس میکنیم ی دانش اموز پسر تو کلاسمونه

ندانم گرا....
اون دوس نداره  من بگم  هرچ هم میگم  فرار راه خوبی نیست حرف حرف خودشه  میگه خونوا ...

تو کاری ب اون نداشته باش اگ نگی هم ب دختر خالت ظلم کردی هم خانوادش تو بگو اگه حمایتش نکردن اونوقت تشویقش کن ب فرار!اصن شاید بردنش روانشناس ببینن واقا ترنسه یا ن 

🖤erfanam🖤
اره عزیزم حالا من وارد جزئیات نمیشم ولی فککن همیشه چاقو تو کیفم بود برا دعوا  تو خیابون همش دع ...

تا چندسالگی اینجوربودی؟

الان چندسالته؟

مردم شهری که  در آن همه میلنگند..به کسی که راست راه میرود میخندند😏
دیشب ازش پرسیدم  گفت دارم بعد  میرم کار  میکنم  بقیش هم جمع میکنم

بهزیستی هم میتونه بره..

تا ۱۸ سالگی نگه میدارن بعدش یه مقدار پول میدن بتونه زندگی خودشو شروع کنه تنهایی

من هرگز در زندگی راهنمایی نداشته ام.کسی مرا تربیت فکری و روحی نکرده است.هر چه که دارم از خودم دارم و هرچه که ندارم همه آن چیزهایی است که می توانستمداشته باشم، اما کجرویها و خودنشناختن ها و بن بست ها نگذاشت... بدی های من به خاطر بدی کردن نیست.به خاطر احساس شدید خوبی های بی حاصل است...همیشه سعی کرده ام مثل یک در بسته باشم تا زندگی وحشتناک درونی ام راکسی نبیند و نشناسد...ما فقط می توانیم حسی را زیر پایمان لگد کنیمولی نمی توانیم آن را اصلا نداشته باشیم...نمی دانم رسیدن چیست، اما بی گمان مقصدی است که همه وجودم به سوی آنجاری می شود...بدی های من چه هستند جز شرم و عجز خوبی های من از بیان کردن،جز ناله اسارت خوبی های من در این دنیایی که تا چشم کار می کنددیوار است و دیوار است و دیوار است و جیره بندی آفتاب است وقحطی فرصت است و ترس است و خفگی است و حقارت است...🖤فروغ فرخزاد🖤 این کاربری دست دونفره

به خاطر مشکلش میتونه پناهندگی بگیره

اگه از ایران بره خیلی براش بهتره چون اینجا این مشکل رو نمیپذیرن و اذیتشون میکنن من خودم دو تا از نزدیکانم این مشکل رو دارن و هر دو خارج از کشورن و به راحتی کار و زندگی دارن

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
من با پسرخالم ینی  داداش بزرگش خیلی راحتم  میدونم اگه باش حرف بزنم  میتونم راضیش کنم ...

عزیزم چه ویژگی داره که فکر میکنه ترنس؟ ؟؟یعنی خانوادش تا حالا پی نبردن به این موضوع