2777
2789
عنوان

دختر خالم ترنسه حالا میخاد فرار کنه واسه نجات خودش فقط۱۶ سالشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4069 بازدید | 108 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندسالشه؟

همسن خودمه...۱۸سالشه...البته ۳-۴ سال پیش درگیر این موضوع شد و الانم ۲-۳ سالی میشه که اسمشو عوض کرده و ظاهرشم کاملا پسرونس

نمیدونم عمل کرده یا نه، هیچوقت نتونستم ازش بپرسم عمل کرده یا ن..همیشه حس کردم خیلی سوال شخصی ایه و خودش بخواد، میگه..

نذا توی دلت سردی بشینه:)🤍

از کجا تشخیص داده ترنسه؟

الکی ک نمیشه هرکی لباس پسرونه بپوشه بگیم ترنسه 

یه سری فاکتور لازمه ک روانشناسا میتونن تشخیص بدن! 

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 
همسن خودمه...۱۸سالشه...البته ۳-۴ سال پیش درگیر این موضوع شد و الانم ۲-۳ سالی میشه که اسمشو عوض کرده ...

خیلی سوال تو ذهنمه ولی خب نمیشه پرسید

مردم شهری که  در آن همه میلنگند..به کسی که راست راه میرود میخندند😏
انواع لنتی چه احترامی هم میزارین😁😂

خب باید واقعا احترام گذاشت...اسمش رو، قیافشو، زندگیشو عوض نکرد که اخر سر ما دوباره بیایم به اسم دخترونش صداش کنیم😊

نذا توی دلت سردی بشینه:)🤍
بعد الان میگه میخام  فرار کنم فقط منم از این موضوع خبر دارم عقلش هم خیلی بچه  الان فقط بخا ...

ترنسا صداشون مردونه س . اگه لباس گشاد بپوشه کسی نمیفمه دختره .پول داره میخاد فرار کنه؟😥

من هرگز در زندگی راهنمایی نداشته ام.کسی مرا تربیت فکری و روحی نکرده است.هر چه که دارم از خودم دارم و هرچه که ندارم همه آن چیزهایی است که می توانستمداشته باشم، اما کجرویها و خودنشناختن ها و بن بست ها نگذاشت... بدی های من به خاطر بدی کردن نیست.به خاطر احساس شدید خوبی های بی حاصل است...همیشه سعی کرده ام مثل یک در بسته باشم تا زندگی وحشتناک درونی ام راکسی نبیند و نشناسد...ما فقط می توانیم حسی را زیر پایمان لگد کنیمولی نمی توانیم آن را اصلا نداشته باشیم...نمی دانم رسیدن چیست، اما بی گمان مقصدی است که همه وجودم به سوی آنجاری می شود...بدی های من چه هستند جز شرم و عجز خوبی های من از بیان کردن،جز ناله اسارت خوبی های من در این دنیایی که تا چشم کار می کنددیوار است و دیوار است و دیوار است و جیره بندی آفتاب است وقحطی فرصت است و ترس است و خفگی است و حقارت است...🖤فروغ فرخزاد🖤 این کاربری دست دونفره

من با پسرخالم ینی  داداش بزرگش خیلی راحتم 

میدونم اگه باش حرف بزنم  میتونم راضیش کنم ک از خواهرش  حمایت کنه تا عمل کنه 

ولی اون ب من گفت نباید بگی حالا  من نمیدونم چ کار  کنم

از ی جایی این میگه  نباید  بهش بگی  از ی جاییی هم فرارش دوس ندارم 

دلم نمیخاه تو زندگیش دخالت کنم اما اگه  این بچه فرار کنه معلوم  نیس چ بلایی سرش میاد با قیافه دخترونش 

من نمیدونم چکار  کنم میترسم اگه خونوادش بگم نزارن عمل کن آهش منو بگیره