2777
2789

بچم دو سالشه ... تب نداره ولی میتونم قطره استامینوفن بدم؟؟

دو روزه کسله امروز کمی تب داشت قطره دادم تبش بند اومد ولی الان کمی بهونه میگیره نمی دونم حالش بده یا بهونه اس فقط.... میشه قطره بدم بخوایه،؟؟وقتی تب نداره قطره بدم دمای بدنشو پایین نمیاره؟؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نده عزیزم ممکنه دمای بدنش بیاد پایین دیگه 

اگه میشه ماساژش بده یا ببرش حموم بیار لخوابه

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

سرماخوردگی کوریزان بده

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

خدا حفظش کنه

گلم استامینوفن جهت تب و درده

اما یقینا مثل داروهای دیگه عوارض خودشو داره، روی کبد بچه اثر بد میزاره پس در غیر مواقع لازم بهتره ندی بهش

چون از کجا میدونی در آینده سبستم ایمنی بدنش چطوره و اگه خدای نکرده زبونم لال روزی کبدش مشکل پیدا کنه خودت عذاب وجدان می گیری

الان کمی روغن زیتون بریز تو کاسه بلور و روی جای قوری چایساز بدون دمای مستقیم گرمش کن، بعد برو کنارش دراز بکش و در حالیکه هی انگشتهاتو فرو می کنی تو روغن، ماساژش بده و آروم آروم بهش توضیح بده که ناساژ بازی خیلی کیف میده و شروع کن آسه آسه واسش آواز خوندن و وسطش هی متن، ، لالا کن خوشگل من، چشماتو آروم ببند تکرار کن که تلقین شه حتما خواب قشنگی اونو بغل می کنه، 

لطفا درخواست دوستی ندهید، حتی شما دوست عزیز🎈🍒
الان صورت و دستاش خنکه میترسم بدم دمای بدنش بیاد پایین

میگم که نده دیگه

براش قصه بگو نوازشش کن میخوابه

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
مرسی گلم لطف کردی

خواهش می کنم

اثر ماساژ بدن بچه حتی بالاتر از مورفینه، چنان آرامشی بهش میده که هم باعث بهبود خواب، کارکرد بهتر دستگاه گوارش و حتی کیفیت خواب بهتر رو داره، شاید اولش مقاومت کنه ولی لذتش رو بچشه بعدا خودش ازت درخواست میکنه

لطفا درخواست دوستی ندهید، حتی شما دوست عزیز🎈🍒