2777
2789
باشه بابا شماها کاخ نشین ما تهرانیا لونه نشین😕

اره ۱۲۰متره تهران تو شهرستان ۵۰متر میشه مگه نمیدونی🤣

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم شما تو خونه الانتون چ شرایطی حاکمه ک ۱۲۰ متر واستون کوچیکه ولی اگه قراره خودت خانه داری کنی تمیز کردن همین ۱۲۰ متر مفهموم کوچیک بزرگی رو عوض میکنه برات😄😄

خواستگار لاکچری ک میگی تا حالا موردی بوده برات ک رد کنی؟ منظورم اینه فک میکنی تو شرایطی هستی ک احتمالش باشه بیاد برات؟ 

باشه بابا شماها کاخ نشین ما تهرانیا لونه نشین😕

همين روبگو انگاري شهرستان زمين متري هزارتومنه خوب اونجاهم امكانت تهران رونداره وگرنه قيمتش خداتومن بود 😐

نيم ديگرمن درقلب زيباي توپنهان است عزيزترينم 😊🧸🎈❤️

به غیر خونه،ماشین،حقوق

باید ۲ الی ۳ سال قبل عقد ارتباط داشته باشید تا طرز فکر، عقیده،رفتار،درک و فهم تو مسائل شخصی و زناشویی، بچه دار شدن و....کامل متوجه بشین بعد ازدواج کنید 

شاید از این نظر بهم نخورید

والا ما تهران نیستیم ولی ۱۲۰ متر برامون خونه خوبی محسوب میشه

ما الان تو خونه ۱۸۰ متری هستیم راضی نیستیم

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

نه اینطور نیس تو بهترین جای شهرمون ی واحد ۱۲۵ میری خریدیم ۲ تومن... قطعا تو تهران بخوای بالای شهر زن ...

شهرتون کجاست 

الان شما قیمت خونه های شیراز مشهد تبریز بندر عباس  اصفهان ببین توی دیوار. 

هیچ کدوم ارزون نیستن 

شما شهرستان کوچیک توی یه استان هستین؟؟ یا مرکز خود استان؟؟ 

خدایا شکرت 🙏🏻
دوستان تو شهرایی غیر تهران ۱۲۰ متر کوچیکه واقعا غیر تهران میگم چون تو تهران قیمت خونه بالاس

ما تو شهری غیر تهرانیم ...شیراز هستیم

و 120متر کوچیک نیست بنظرمون

کاربری چهارم😒 باز برگشتم با قدرت😁                      ازبابام پرسیدم مگه چقدر پول آب و برقتون میومد😏
به غیر خونه،ماشین،حقوق باید ۲ الی ۳ سال قبل عقد ارتباط داشته باشید تا طرز فکر، عقیده،رفتار،درک و فه ...

یکم زیاد نیست ۳سال🙄

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

خیلیا الان دوس داشتن موقعیت تو براشون جور میشد و باهاش ازدواج میکردن شما عزیزم فک میکنن ادم راحت طلبی هستی

من ی خونه 50متری ک برای خودم باشه بهش میگم کاخ تو ب 120متر کوچیک میگی

استغفرلله ربی و اتوب الیه🌾

همين روبگو انگاري شهرستان زمين متري هزارتومنه خوب اونجاهم امكانت تهران رونداره وگرنه قيمتش خداتومن ب ...

ایشون هم حرف بدی نزده همه الکی جبهه گرفتید

منطورش اینه با توجه به قیمت های شهرستان ها اکثرا خونه های بزرگی دارند که ۱۲۰متر براشون کوچیک بنظر میرسه