2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جسارتا خونه خودتون چند متره گلی؟

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

مگه میخایی معامله کنی 

اگه هدفت فقط مادیاته صبر کن

هرچند تو این دوره زمونه همینم عالیه 

مگه اینکه پدرت ثروتمند باشه 

یا خودت  شغل پردارمدی داشته باشی 

یا فوقالعاده خوشگل و بی بی فیس باشی 

یا خیلی  به خوش شانسی خودت ايمان داشته باشی 

دوستان تو شهرایی غیر تهران ۱۲۰ متر کوچیکه واقعا

غیر تهران میگم چون تو تهران قیمت خونه بالاس

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

جسارتا مگه خودتون چی دارین؟ منظورم اینه ک خیلی پولدارین؟

راستش الان یمدته بیکارم ولی قبلا پولی ک در میاوردم قطعا بیشتر از ۶تومن بود البته گاهی نه همیشه چون ارایشگاه داشتم ولی اصلا پس انداز نکردم همه رو خرج میکردم و اینکه یه خونه هم مامانم بهم داده همین 

ب شرط این ک اخلاق و خانواده خوب و شعور بالا هم کنار این چیزایی ک گفتی باشه، میشه

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊