2777
2789
اخه من یه خواهر بزرگتر دارم ک ازدواج کرده وضع مالی بسیار عالی دارن فکر کن خونشون ۳۰۰متره و حقوق همسر ...

شغل دامادتون چیه اونوقت با این همه درآمد🤔🤔🤔

عمر دشمنانمان دراز باد...باشد که اوج موفقیتمان را نظاره گر باشند!!!
اخه من یه خواهر بزرگتر دارم ک ازدواج کرده وضع مالی بسیار عالی دارن فکر کن خونشون ۳۰۰متره و حقوق همسر ...

خب دیگه شرایط این اقا بد نیست اصلا ولی مشکل اینکه شما داری خودتو با خواهرت مقایسه میکنی !!

اگر واقعا دلت میخواد با این اقا ازدواج کنی حتما مشاوره برو و اینکه تا وقتی با شرایطش کنار نیومدی هرگز ازدواج نکن چون همیشه خودتو با خواهرت مقایسه میکنی و زندگی خودتو زهر میکنی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شهرتون کجاست  الان شما قیمت خونه های شیراز مشهد تبریز بندر عباس  اصفهان ببین توی دیوار.&n ...

یکی از شهرای آذربایجان غربی... خودشم شهرمون ی شهر تاریخیه خاک و زمینشم گرونه... تو بهترین جای شهرمون متری نهایت ۲۵ تومنه

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

نه اینطور نیس تو بهترین جای شهرمون ی واحد ۱۲۵ میری خریدیم ۲ تومن... قطعا تو تهران بخوای بالای شهر زن ...

سلام زهراخوبي عشقم دوميليارد منظورته يا دوميليون 🤨

نيم ديگرمن درقلب زيباي توپنهان است عزيزترينم 😊🧸🎈❤️
خوش به حالتون والا من آپارتمانم ۱۱۴ متره راضیم .همینو تمیز کنم و بهش برسم بسه برام

😂 اخه حیاطم داره خونمون 

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

سلام زهراخوبي عشقم دوميليارد منظورته يا دوميليون 🤨

عشقم دو میلیون خونه میدن 😂 دو میلیارد

نمیدونم شما تو خونه الانتون چ شرایطی حاکمه ک ۱۲۰ متر واستون کوچیکه ولی اگه قراره خودت خانه داری کنی ...

نه راستش تابحال نبوده ولی هر کیم اومده شرایطش مشابه همین اقا بوده ک ردشون کردم ولی الان سنم بالا رفته و ۲سال بود خواستگار نداشتم الان میترسم ردش کنم و دلهره دارم نکنه بهتر ازین بیاد والا نمیدونم شایدم یهو کلا قید ازدواجو زدم بخدا

دوستان تو شهرستان ۱۲۰متر‌کوچیک‌محسوب میشه، چرا تعجب‌میکنید؟

ما شهرستانیم خونه120متری کوچیک محسوب نمیشه متوسط روبه بالاس بستگی به نقشه داره خونه چقدربزرگ دیده بشه

چه خوب 

اره اینجا خوبه... برا همین اینجاها خونه کمتر از ۱۰۰ متر نمیسازن