2777
2789
عنوان

همزاد چیست ؟

1827 بازدید | 24 پست

واقعا همزاد چیست؟ همانطور که از اسمش پیداست به موجودی می گویند که همراه با انسان زاده می شود و تا لحظه ی مرگ همراه او خواهد بود. بر خلاف خیلی از افراد و معالجینی که در زمینه ی علوم ماورا فعال هستند و می گویند هر انسانی فقط یک همزاد دارد، ما معتقدیم که هر انسانی همراه با خود دو همزاد دارد: همزاد اول از جنس “فرشتگان” و همزاد دوم از جنس “شیاطین” است

۱. این دو همزاد نمیتوانند در آن واحد و همزمان در جسم ما فعال باشند. درون هر یک از ما، در هر مقطع سنی که هستیم فقط یک همزاد زمام امور ما را بدست میگیرد که توسط خود ما تعیین می شود. اگر ما خوب زندگی کنیم، با تقوا و بدور از گناه باشیم، همواره و در همه حال یاد خدا باشیم و به واجبات دینی عمل کنیم، همزاد شیطانی خود را تضعیف کرده و همزاد فرشته را فعال می کنیم. در غیر این صورت و اگر به اعمال غیر انسانی و شیطانی دامن بزنیم همزاد فرشته تضعیف و همزاد شیطانی ما فعال خواهد شد. بر همین اساس اگر دیدید همیشه به سمت کارهای خلاف عرف و اخلاق وسوسه و تشویق می شوید یا احساس حسادت و بدبینی نسبت به اطرافیان دارید و اهل کارهای خیر نیستید همزاد شیطانی شما فعال است.

ببخشید و چشم بپوشید آیا دوست ندارید خدا شمارا ببخشد؟و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است (سوره نور آیه 22)

اگر مورد اصابت بیماری ماورایی مانند جن، جادو یا چشم زخم و حسد قرار بگیریم، با دو مساله مواجه خواهیم بود. اگر همزاد فرشته ی خود را تقویت کرده باشیم تا جایی که تقویتش کرده ایم با آن عامل شیطانی میجنگد و مانند یک سد نورانی از ما دفاع خواهد کرد. اما اگر همزاد فرشته ما ضعیف بود، خیلی سریع توسط عوامل شیطانی زندانی می شود. بعد از آن همزاد شیطانی با موکلین جادو علیه ما بسیج شده، توطئه کرده و تمام نقاط ضعف و قوت ما را به آنها خواهد گفت.

ببخشید و چشم بپوشید آیا دوست ندارید خدا شمارا ببخشد؟و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است (سوره نور آیه 22)

همزاد هیچ وقت نمیمیرد و کشته نیز نخواهد شد. بعد از مرگ انسان، هر دو همزاد او تا روز قیامت زنده خواهند ماند.پس هر کسی به شما گفت همزادتو خارج کردم یا باید همزادتو از بین ببری بدانید هیچ چیزی از دانش ماورایی سر در نمی آورد.

۵. از آنجایی که همزاد از دوره ی نوزادی با ما متولد می شود، از تمام حالات روحی و رفتار و شخصیت ما با خبر است. و هر نوع اتفاقی که در گذشته ما افتاده است را می داند. از طرفی چون توانایی خواندن ذهن و وسوسه کردن ما را دارد، هم می تواند خودش ما را به سمت خیر و شر دعوت کند و هم اطلاعات شخصی ما را تقدیم فالگیرها و جادوگرها کند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

. بدشانسی و خوش شانسی های ما ارتباط مستقیم با فعالیت همزاد دارد. به عنوان مثال اگر در کار خیری قدم میگذاریم ولی همیشه به بن بست میخوریم یا دائم برای ما اتفاقات بد می افتد همزاد شیطانی ما فعال است و میخواهد با این کارها باعث شود ما دست از راه درست برداشته و قدم در راه شیطان بگذاریم تا همه چیز برای ما راست و ریست شود. اما اگر در کارهای خلاف و کارهایی که خداوند را ناراحت میکند قدم برداشته و بدشانسی بیاوریم باید خوشحال شویم چون همزاد فرشته ی ما فعال است و دارد مارا از افتادن در گناه باز می دارد. [البته این در حالی استناد می شود که ما با عامل ماورایی مانند جادو یا حسد و چشم زخم روبرو نباشیم] اما اگر در راه خلاف قدم گذاشته و همه چیز برای ما و برای گناه کردنمان حاضر و آماده شد باید بترسیم چون همزاد شیطانی ما مسلط بر امور شده است.

جادوگرها و فالگیرهایی که با استفاده از موکلهایشان طالع ما را می گویند، گذشته و آینده ما را بازگو وپیش بینی میکنند یا افکار و ذهن ما را میخوانند، این کار را با کمک همزاد شیطانی ما انجام می دهند. یعنی موکل آنها با همزاد ما ارتباط بر قرار کرده و تمام اطلاعات ما را از او می گیرد و به فالگیر می دهد.

عجببب

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

وقتی ما خواب هستیم و داریم رؤیای صادقانه می بینیم یا خواب بد و کابوس می بینیم دو حالت رخ میدهد. اگر در خواب صحبت کنیم، داد بزنیم، ضجه بزنیم ولی خواب خود را بیاد نیاوریم، یعنی صبح که بیدار شویم نمی دانیم چه نوع خوابی دیده ایم و چرا داد میزدیم، یعنی همزاد ما با سایر موجودات ماورایی وارد نوعی درگیری و کشمکش شده است

وَجَاءَتْ کُلُّ نَفْسٍ مَّعَهَا سَائِقٌ وَشَهِیدٌ[۲۱] لَّقَدْ کُنتَ فِی غَفْلَهٍ مِّنْ هَٰذَا فَکَشَفْنَا عَنکَ غِطَاءَکَ فَبَصَرُکَ الْیَوْمَ حَدِیدٌ[۲۲] وَقَالَ قَرِینُهُ هَٰذَا مَا لَدَیَّ عَتِیدٌ[۲۳] أَلْقِیَا فِی جَهَنَّمَ کُلَّ کَفَّارٍ عَنِیدٍ[۲۴] مَّنَّاعٍ لِّلْخَیْرِ مُعْتَدٍ مُّرِیبٍ[۲۵] الَّذِی جَعَلَ مَعَ اللَّهِ إِلَٰهًا آخَرَ فَأَلْقِیَاهُ فِی الْعَذَابِ الشَّدِیدِ[۲۶] قَالَ قَرِینُهُ رَبَّنَا مَا أَطْغَیْتُهُ وَلَٰکِن کَانَ فِی ضَلَالٍ بَعِیدٍ[۲۷]

ﻭ ﻫﺮ ﺍﻧﺴﺎﻧﻰ ﻭﺍﺭﺩ ﻣﺤﺸﺮ ﻣﻰ ﮔﺮﺩﺩ ﺩﺭ ﺣﺎﻟﻰ ﻛﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺍﻭ ﺳﻮﻕ ﺩﻫﻨﺪﻩ ﻭ ﮔﻮﺍﻫﻰ ﺍﺳﺖ.(۲۱) (ﺑﻪ ﺍﻭ ﺧﻄﺎﺏ ﻣﻰ ﺷﻮﺩ) ﺗﻮ ﺍﺯ ﺍﻳﻦ ﺻﺤﻨﻪ (ﻭ ﺩﺍﺩﮔﺎﻩ ﺑﺰﺭﮒ) ﻏﺎﻓﻞ ﺑﻮﺩﻯ، ﻭ ﻣﺎ ﭘﺮﺩﻩ ﺭﺍ ﺍﺯ ﭼﺸﻢ ﺗﻮ ﻛﻨﺎﺭ ﺯﺩﻳﻢ، ﻭ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﭼﺸﻤﺖ ﻛﺎﻣﻠﺎ ﺗﻴﺰ ﺑﻴﻦ ﺍﺳﺖ!(۲۲) ﻓﺮﺷﺘﻪ ﻫﻤﻨﺸﻴﻦ ﺍﻭ ﻣﻰ ﮔﻮﻳﺪ ﺍﻳﻦ ﻧﺎﻣﻪ ﺍﻋﻤﺎﻝ ﺍﻭ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﻧﺰﺩ ﻣﻦ ﺣﺎﺿﺮ ﻭ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﺍﺳﺖ.(۲۳) (ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻓﺮﻣﺎﻥ ﻣﻰ ﺩﻫﺪ:) ﺩﺭ ﺟﻬﻨﻢ ﺑﻴﻔﻜﻨﻴﺪ ﻫﺮ ﻛﺎﻓﺮ ﻣﺘﻜﺒﺮ ﻭ ﻟﺠﻮﺝ ﺭﺍ.(۲۴) ﺁﻥ ﻛﺴﻰ ﻛﻪ ﺷﺪﻳﺪﺍ ﻣﺎﻧﻊ ﺧﻴﺮ ﺍﺳﺖ، ﻣﺘﺠﺎﻭﺯ ﺍﺳﺖ، ﻭ ﺩﺭ ﺷﻚ ﻭ ﺗﺮﺩﻳﺪ (ﺣﺘﻰ ﺩﻳﮕﺮﺍﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﻣﻰ ﺍﻓﻜﻨﺪ).(۲۵) ﺁﻥ ﻛﺴﻰ ﻛﻪ ﻣﻌﺒﻮﺩ ﺩﻳﮕﺮﻯ ﺑﺎ ﺧﺪﺍ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺩﻩ (ﺁﺭﻯ) ﺍﻭ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻋﺬﺍﺏ ﺷﺪﻳﺪ ﺑﻴﻔﻜﻨﻴﺪ!(۲۶) ﻭ ﻫﻤﻨﺸﻴﻨﺶ ﺍﺯ ﺷﻴﺎﻃﻴﻦ ﻣﻰ ﮔﻮﻳﺪ: ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭﺍ ﻣﻦ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻃﻐﻴﺎﻥ ﻭﺍ ﻧﺪﺍﺷﺘﻢ ﻟﻜﻦ ﺍﻭ ﺧﻮﺩ ﺩﺭ ﮔﻤﺮﺍﻫﻰ ﺩﻭﺭ ﻭ ﺩﺭﺍﺯﻯ ﺑﻮﺩ.(۲۷)

این مطالب برای من‌ مفید بود امیدوارم برای شما هم مفید باشه اگر براتون مفید بود برای سلامتی خودتون و من و  عاقبت بخیری همه انسان ها یک صلوات بفرستید .

ممنون جالب بود 

برام دعا کنید که حس انتقام از خودم دور کنم و همیشه نماز و قرآن بخونم و دلم پاک بشه 

😔😔😔😔😔😔خیلیا دلمو شکوندن و اذیتم کردن طوری که قلبمو سیاه کردم که نابودشون کنم 

میخام این حسا رو از بین ببرم 

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿
. بدشانسی و خوش شانسی های ما ارتباط مستقیم با فعالیت همزاد دارد. به عنوان مثال اگر در کار خیری قدم م ...

اینجوری که اختیار انسان تحت الشعاع اعمال همزاد قرار میگیره

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
ممنون جالب بود  برام دعا کنید که حس انتقام از خودم دور کنم و همیشه نماز و قرآن بخونم و دلم پاک ...

این حس ها رو از خودتون دور کنید و بدونید خداوند بزرگ همیشه یاور شما هست . تمام انرژی و فکرتون را برای رسیدن به موفقیت بگذارید.

اینجوری که اختیار انسان تحت الشعاع اعمال همزاد قرار میگیره

قدرت اختیار و انتخاب همیشه با شما هست بنظرم این همون امانت بزرگی هست که کوه ها و آسمان ها از پذیرفتن آن سرباز زدند.