2777
2789
عنوان

قرص لتروزول برای بارداری

149 بازدید | 28 پست

سلام کیا با این قرق باردار شدن فقط به دوره مصرف میکنن؟؟؟ عوارضش چی هست؟؟ من از دیروز میخورم هس میکنم حالت تهوع میگیرم بعد خوردن

ااز  کوچک‌ترین  چیزها  در  زندگی‌ لذت ببرید  یک روز به گذشته برمی‌گردید و متوجه  می‌شوید که چقدر همین کوچکترین  ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الانم نی نیم دوماهشه تو بغلمه😃😃😃

خدا حفظش کنه عزیزم با یبا  استفاده باردار شدین؟؟ 

ااز  کوچک‌ترین  چیزها  در  زندگی‌ لذت ببرید  یک روز به گذشته برمی‌گردید و متوجه  می‌شوید که چقدر همین کوچکترین  ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡
من لتروزول جواب نداد این ماه کلومفین داده

ینی ماه بعد هم دوباره باید برم دکتر؟؟ 

خدا حفظش کنه عزیزم با یبا  استفاده باردار شدین؟؟

ممنون عزیزم نه دو دوره خوردم دوره ی اول از شب سوم پری تا پنج شب هر بار یه دونه.پریود که شدم دوره ی دوم شبی دوتا خوردم دیگه بعد اون پریود نشدم و باردار بودم.نزدیک سه سال اقدام بودم

ینی ماه بعد هم دوباره باید برم دکتر؟؟ 

آره گلم هر ماه که میری جواب نمی‌گیری بازم پریود شدی باید بری الان من دومین روز پریودم میرم

خب با یه دفعه که نمیشه باید پیگیر باشی 

نی نی ت پسره؟ 

شماهم با لتروزول باردار شدین؟؟ 

اره 

منم دوس دارم خدا بخواد پسر باشه 

اره 

چند ماه اقدام بودین که دکتر این قرص رو داد؟؟