elmiraasadzadeh مدیر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 821 عنوان بچه ها بیااین شوهرم گفته میکشمت | مشاهده متن کامل بحث + 1837 بازدید | 86 پست یه هفته از جاریم پرستاری کردم چون گفتم خستم گردنمو با چاقو خراش زد و پس فرداش با کمربند زد و لبمو جر داد منم اومدم پیش مادریزرگم خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده 1399/11/16 | 14:43 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
r_f_a_z_e_f عضویت: 1399/07/19 تعداد پست: 3276 https://www.ninisite.com/discussion/topic/5835535/خانمهای-تبریزی-خونه-های-شیکتون-رو-با-کارای-ما-زیباتر-کنید?postId=175540790 خدا بخودت قسم دنیات ته نامردیه
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 وا مگه شهر هرته یا مملکت بی قانونه؟ عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
دخملییی عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 10419 اره یادمه چن روز پیش گفتی زده لبتو جر داده رفتی پیش مادر بزرگت شوهرت چی گف هر چیزی ک برام میخوای خدا صد برابرشو به خودت بده😎👻
راحیل2 عضویت: 1396/01/19 تعداد پست: 9667 شوهرت وحشیه امضات چی میگه😐😐😐 تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞
متولد_بهار عضویت: 1399/10/22 تعداد پست: 4566 تازه از این جانی روانی فرزند صالح هم میخوای؟ دقیقا 😐 هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
elmiraasadzadeh مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 821 واااي يا خدااااااا قررررن ٢١ تورو ب هرچي ميپرستي برو شكايت كن😨😭😭😭 داره میاد طرفم قسم خورده بکشتم خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده
کاتالین عضویت: 1399/07/15 تعداد پست: 8805 توروخدا از فاز حاملگي بيا بيرون ي نفر ديگرم بدبخت نكن😭😭خواهش ميكنم برو شكايت كن پدرشو در بيار بعد ببرش مشاور
متولد_بهار عضویت: 1399/10/22 تعداد پست: 4566 داره میاد طرفم قسم خورده بکشتم بیخود کرده مگه شهر هرته شکایت کن ازش هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
avaro عضویت: 1398/06/12 تعداد پست: 17586 خب چرابه مامیگین بلد نیستین ازخودتون دفاع کنیددادگستری پزشک قانونی بزرگترهیچی ندارین اصلن هم نداشته باشی خودت جیشذی که نمیتونی ازحقت دفاع کنیمگه کجاست که باچاقو خراش بدت چندروز پیشم گفتی خب برو شکایت کن اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
elmiraasadzadeh مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 821 عکس بده از جاش....چطور این کارو کرده مگ وظیفه توهه این ببخشید بدنمو لخت کنم عکس بدم باور ندارین نیایین خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده
aroskochike عضویت: 1399/05/24 تعداد پست: 5832 داره میاد طرفم قسم خورده بکشتم اینقدر ترسو نباش زنگ بزن ۱۱۰ بگو تهدید شدم یعنی چی
کاتالین عضویت: 1399/07/15 تعداد پست: 8805 داره میاد طرفم قسم خورده بکشتم غلط كرده با هفت جد و ابادشاگه مدرك داري برو شكايت كن بگو كتكم زده و تهديد ب قتل كرده😭😭
elmiraasadzadeh مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 821 خب چرابه مامیگین بلد نیستین ازخودتون دفاع کنید دادگستری پزشک قانونی بزرگترهیچی ندارین اصلن ه ... همه کارهالو کردم فهمیده سگ شده خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده
farry68 عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 6802 حالا همه تو این موقعیت گیر دادین به بچه خواستنشفقط بعضیا بلدن زخم زبون بزنن😐😐😐 برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرست.ممنون😍😍😍