elmiraasadzadeh مدیر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 821 عنوان بچه ها بیااین شوهرم گفته میکشمت | مشاهده متن کامل بحث + 1837 بازدید | 86 پست یه هفته از جاریم پرستاری کردم چون گفتم خستم گردنمو با چاقو خراش زد و پس فرداش با کمربند زد و لبمو جر داد منم اومدم پیش مادریزرگم خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده 1399/11/16 | 14:43 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخملییی عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 10419 همه کارهالو کردم فهمیده سگ شده کار خوبی کردی هر چیزی ک برام میخوای خدا صد برابرشو به خودت بده😎👻
اelham74 عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 1647 داره میاد طرفم قسم خورده بکشتم خب برای چی واسه چی پدر مادرت کجان داداشی چیزی نداری به یاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد...💔
elmiraasadzadeh مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 821 غلط كرده با هفت جد و ابادش اگه مدرك داري برو شكايت كن بگو كتكم زده و تهديد ب قتل كرده😭😭 شکایت کردم فهمیده خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده
fahytii عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 4054 ببخشید خانم ولی شمایی که همسرت بویی از انسانیت نبرده و از حیون حیوون تره بچه میخوای چیکار خیلی دوست داری یه بدبخت دیگه هم وارد این زندگی کنیبعدم دلیل این همه ترست چیه برو شکایتش کن
avaro عضویت: 1398/06/12 تعداد پست: 17586 همه کارهالو کردم فهمیده سگ شده بزاربشه تااومد زنگ بزن 110ازهمه کاراش فیلم وعکس ووویس بگیر اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
elmiraasadzadeh مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 821 خب برای چی واسه چی پدر مادرت کجان داداشی چیزی نداری پدرم از اون تند تره میترسم یکیشون بلایی سره هم بیارن خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده
fahytii عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 4054 حالا همه تو این موقعیت گیر دادین به بچه خواستنش فقط بعضیا بلدن زخم زبون بزنن😐😐😐 عزیزم زخم زبون نیست خوب واقعیته ما مثل خواهرش دلمون براش میسوزه
کاتالین عضویت: 1399/07/15 تعداد پست: 8805 خب الان پاشيد بريد دفترپليساين روانيه ي بلايي سر خودتو پيرزن ميارهپاشيد بريد
2323hilda عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 6336 صداشو موقعی که تهدید میکنه ظبط کنه ببر دادگاه شکایت کن برو بهزیستی مورد حمایت قرار بگیری
دخملییی عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 10419 استارتر سعی کن تنها نباشی با مادر بزرگت شوهر تو تعادل روانی نداره یه بلایی سرت میاره هر چیزی ک برام میخوای خدا صد برابرشو به خودت بده😎👻
mamaneandia عضویت: 1397/11/07 تعداد پست: 8918 ببین خانوم حال خودم بد نیا تاپیک عزیزم من نگفتم دروغ میگی....باش عزیزم ببخشید اگه ناراحتت کردم...منظورم اینهمه خشونت بود....چشم تو تاپیک شما نمیمونم