elmiraasadzadeh مدیر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 821 عنوان بچه ها بیااین شوهرم گفته میکشمت | مشاهده متن کامل بحث + 1836 بازدید | 86 پست یه هفته از جاریم پرستاری کردم چون گفتم خستم گردنمو با چاقو خراش زد و پس فرداش با کمربند زد و لبمو جر داد منم اومدم پیش مادریزرگم خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده 1399/11/16 | 14:43 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elmiraasadzadeh مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 821 خوب گفته باشه که چی ؟شوهر تو رفتار نرمال نداره اصلا.بی رحم وبی احساسه. با مشت و کمربند کتک میزنه روت ... نمیدونم همش میگ اشتباا کردم برگرد خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده
hayran عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 719 خدایی فازتون چیه بعد آرزوت اینه از همچین روانی بچه دارم بشی یا ما سر کاریم؟! یه مادر که میخواد مستقل باشه...پیج تاج عروس و اکسسوری زیبامون taj_aroos.art 👑
elmiraasadzadeh مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 821 چرا باید انقد رو زنداداشش حساس باشه ؟؟؟ خیلی مشکوکه چون دوسال باهاشون زندگی کرده خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده
خانوم_سینام عضویت: 1399/11/08 تعداد پست: 1191 نه بهشون بگو عزیزم لااقل شوهرت بفهمه خونوادت پشتتن پزشک مملکت از نوع دانشجوش😝...👩⚕️💉
jokerrr عضویت: 1397/06/31 تعداد پست: 9514 نمیدونم همش میگ اشتباا کردم برگرد فقط نگو که باور میکنی که الانه پس بیفتم😨
ایلماه92 عضویت: 1398/12/29 تعداد پست: 5879 [QUOTE=175721910]تو خانوادش از یه عنتری حساب نمیبره؟[/ همشون پشت اون سر دخترای خودشون بیاد الهی انسانم آرزوست
راحیل2 عضویت: 1396/01/19 تعداد پست: 9668 نمیدونم همش میگ اشتباا کردم برگرد میخاد گولت بزنه هر چند گولم میخوری تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞
راحیل2 عضویت: 1396/01/19 تعداد پست: 9668 فقط نگو که باور میکنی که الانه پس بیفتم😨 میگه کتکم زده باز دوسش دارم خب معلومه دیگه شک نکن اینم باورمیکنه تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞
avaro عضویت: 1398/06/12 تعداد پست: 17580 چون دوسال باهاشون زندگی کرده سلام خوبی چه خبر چیکا میکنیشوهرت اومددنبالتاوضاع خوبه؟؟؟؟ اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
elmiraasadzadeh مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 821 سلام خوبی چه خبر چیکا میکنی شوهرت اومددنبالت اوضاع خوبه؟؟؟؟ سلام آره خوبم گلم خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده
avaro عضویت: 1398/06/12 تعداد پست: 17580 سلام آره خوبم گلم شکر که خوبی اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»