2777
2789
عنوان

لطفا کسی خجالت نکشد و جواب دهد.....

| مشاهده متن کامل بحث + 1181 بازدید | 49 پست
ﻓﺮﻭﺭﺩﯾﻦ : ﺑﺎ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺩﻟﯽ ﻧﺎﺯﮎ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺩﺍﺭﺩ ﻣﺜﻞ ﻛﻮﻩ ﻭ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺑﺎﻋﺚ ﺩﻟﮕﺮﻣﯽ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﺍﺳﺖ ﺧﻮﺩﺵ ﻫﯿﭽﻮﻗﺖ ﺍﺷﮏ ﻧﻤﯿﺮﯾﺰﺩ ﻣﮕﺮ ﺍﯾﻨﮐﻪ ﺑﻪ ﺍﻭ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﻓﺸﺎﺭ ﺑﯿﺎﯾﺪ ........................ واقعا درسته بابای من این شکلیه فروردینی هست
 before i die i want to be happy and make others happy

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مزون مانتو مجلسی آزاده صادقی با طرح های منحصر به فرد و قیمت های استثنایی در خدمت شماست. برای دیدن مدل ها به آدرس زیر مراجعه کنید https://www.facebook.com/pages/Azade-Sadeghi-Collection-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%B5%D8%A7%D8%AF%D9%82%DB%8C/291148481064829 09017103585
من شهریوریم به بدبختی گریم در می آد توی یه مجلس ختمی چیزی هم می رم اصلا گریم نمی گیره خیلی بده پدر بزرگم فوت کرده بود من یه روز بعد رسیدم تا منو دیدن خاله هام گریه کنان اومدن سمتم اصلا نتونستم گریه کنم می ریزم تو خودم بدبختی پوست کلفتم دیگه خیلی اذیت می شم
دوست جونا کلی لباس راحتی مردونه زنونه بچگونه راحتی ترک ارزونتر از همه جا دارم براتون برای اومدن به کانال فقط کافیه Abrangshop@رو بدون فاصله توی تل گرام تایپ کنید و به یکی از دوستانتون بفرستید و روش بزنید تا وارد بشید .ارسال به تمام نقاط ایران
خوش بحال اونایی که راحت گریه می کنن خیلی خوبه
دوست جونا کلی لباس راحتی مردونه زنونه بچگونه راحتی ترک ارزونتر از همه جا دارم براتون برای اومدن به کانال فقط کافیه Abrangshop@رو بدون فاصله توی تل گرام تایپ کنید و به یکی از دوستانتون بفرستید و روش بزنید تا وارد بشید .ارسال به تمام نقاط ایران
من بهمن شوشوم تیر ودقیقا برعکسسسسسسسسسسس
من و خدا سوار یک دوچرخه شدیم. 🚲 من اشتباه کردم و جلو نشستم و خدا عقب ، فرمان دست من بود و سر دوراهی ها دلهره مرا می گرفت. تا این که جایمان را عوض کردیم حالا آرام شدم و هر وقت از او می پرسم که کجا می رویم؟ برمیگردد و با لبخند می گوید: ” تو فقط رکاب بزن “☺️