2777
2789
عنوان

لطفا کسی خجالت نکشد و جواب دهد.....

| مشاهده متن کامل بحث + 1181 بازدید | 49 پست
من تیر ماهیم و کاملا درسته
اینم حاصل زندگی زناشویی من: دوبار بارداری خارج از رحمی.... 😞 برداشتن یکی از لوله هام....😞 بارداری سوم با ای وی اف منتها👇 سقط دخترم تو هفته ی بیست بارداری، علت سندروم داون دخترم😞 توروخدا دیگه ازمن نپرسین باردارم یا نه! بچه دارم یا نه! ندارم، والله ندارم😩😩😩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا ی ما درست نیست من فروردینیم خیلی زود گریه ام میگیره واشک میزیزم همسرم اردیبهشت خیلی محکم وقویه اصن اهل گریه زاری نیست
هنگامی که دری از خوشبختی به روی ما بسته میشود ، دری دیگر باز می شود ولی ما اغلب چنان به دربسته چشم می دوزیم که درهای باز را نمی بینیم.
من فرودینی هستم بر عکس اونیکه گفته اشکم دم مشکمه اصلا نمتونم حرف بزنم وقتی ناراحتم خیلی جاها نمیخوام ویا به ضررم تموم میشه ولی مجال نمیده خیلی از این اخلاقم ناراحتم نمدونم چیکار کنم
اینقدر در خونتو میزنم تا باز کنی .....خداااااااااااااااا جون
ﺁﺫﺭ : ﺍﺷﮑﻬﺎﯼ ﺍﻭ ﺩﻝ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﯿﻠﺮﺯﺍﻧﺪ ﺍﻭ ﺷﺒﻬﺎ ﺍﺷﮏ ﻣﯿﺮﯾﺰﺩ

برای من کاملا درسته من هر وقت دلم بگیره شبا که همه خوابن گریه میکنم که کسی اشکامو نبینه

الانم دلم گرفته .. دلم میخواد گریه کنم
واسه من تا حدودی درست بود اگه واسه موضوعی گریه کنم تا چند روز ادامه داره اما همش در خفاست و آروم و بی صدا اونقدر گریه میکنم تا دیگه اشکی واسم نمونه اما تا حالا کارم به بیمارستان نکشیده
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
گریه ی من خیلی بده جوری که یه فیلمو بخوام تعریف کنم گریه م میگیره چیکار کنم ولی همیشه بی صدا مگر اینکه خیلی داغون باشم با صدا گریه کنم
اینقدر در خونتو میزنم تا باز کنی .....خداااااااااااااااا جون
من دی ماهی هستم و واقعا همینه که گفتی خیلی شبا تو رختخواب بدون اینکه شوشو متوجه شه اشک میریزم
کدام دانه فرو رفت در زمین که نَرُست    چرا به دانه انسانت این گمان باشد.   مولانا جانم ❤️🍃