2777
2789
عنوان

لطفا کسی خجالت نکشد و جواب دهد.....

1181 بازدید | 49 پست
ﻟﻄﻓﺎ ﮐﺴﯽ ﺧﺠﺎﻟﺖ ﻧﮑﺸﻪ ﻭ ﺭﺍﺣﺖ ﺟﻮﺍﺏ ﺑﺪﻩ ﮔﺮﯾﻩ ﺷﻤﺎ ﭼﺠﻮﺭﯾﻪ ؟؟؟ . . . . ﻓﺮﻭﺭﺩﯾﻦ : ﺑﺎ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺩﻟﯽ ﻧﺎﺯﮎ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺩﺍﺭﺩ ﻣﺜﻞ ﻛﻮﻩ ﻭ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺑﺎﻋﺚ ﺩﻟﮕﺮﻣﯽ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﺍﺳﺖ ﺧﻮﺩﺵ ﻫﯿﭽﻮﻗﺖ ﺍﺷﮏ ﻧﻤﯿﺮﯾﺰﺩ ﻣﮕﺮ ﺍﯾﻨﮐﻪ ﺑﻪ ﺍﻭ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﻓﺸﺎﺭ ﺑﯿﺎﯾﺪ . ﺍﺭﺩﯾﺒﻬﺸﺖ : ﺍﺩﺍﯼ ﮔﺮﯾﻪ ﺭﺍ ﺧﻮﺏ ﺑﻠﺪ ﺍﺳﺖ ﮔﻮﻝ ﺍﺷﮑﻬﺎﯾﺶ ﺭﺍ ﻧﺨﻮﺭﯾﺪ ﺍﺷﻜﻬﺎﻱ ﺍﻭ ﺍﺷﮏ ﺗﻤﺴﺎﺡ ﺍﺳﺖ . ﺧﺮﺩﺍﺩ : ﻫﻤﻴﺸﻪ ﺩﺭ ﻣﺸﻜﻼﺕ ﺍﺳﺘﻮﺍﺭ ﺍﺳﺘﻮ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﺟﺎﻧﻤﯿﺰﻧﺪ ﺍﺷﮑﯽ ﺩﺭ ﭼﺸﻤﺎﻧﺶ ﺟﺎﺭﯼ ﻧﻤﯿﺸﻮﺩ ﻣﮕﺮ ﺍﯾﻦ ﮐﻪ ﻋﺰﯾﺰﯼ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﻫﺪ . ﺗﻴﺮ : ﺑﺮﺍﺣﺘﻲ ﺍﺷﻚ ﻣﻴﺮﻳﺰﺩ ﻭ ﺑﺮﺍﺣﺘﻲ ﻣﻴﺸﻜﻨﺪ،ﺍﺷﮑﻬﺎﯾﺶ ﻃﻮﻻﻧﻴﺴﺖ ﺍﻭﺭﺍ ﻧﺎﺭﺍﺣﺖ ﻧﮑﻨﯿﺪ ... . ﻣﺮﺩﺍﺩ : ﺍﺷﮑﻬﺎﯾﺶ ﺑﺮﺍﯼ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﺍﺳﺖ ﺳﺎﺩﻩ ﺍﺷﮏ ﻧﻤﯿﺮﯾﺰﺩ ﻭ ﺳﺎﺩﻩ ﻧﻤﯿﺸﮑﻨﺪ ﺍﻭ ﺩﻭﺳﺕ ﻧﺪﺍﺭﺩ ﮐﺴﯽ ﻏﻤﺶ ﺭﺍ ﺑﻔﻬﻤﺪ ﮐﺴﯽ ﺗﺎ ﺑﺤﺎﻝ ﺍﺷﮏ ﺍﻭ ﺭﺍ ﻧﺪﯾﺪﻩ . ﺷﻬﺮﯾﻮﺭ : ﺣﺘﯽ ﻣﻤﮑﻦ ﺍﺳﺖ ﭼﻨﺪﯾﻦ ﺭﻭﺯ ﺭﺍ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﻨﺪ ﺍﺷﮑﻬﺎﯾﺶ ﺑﯽ ﺻﺪﺍﺍﺳﺖ ﺍﻭ ﺍﻧﻘﺪ ﺍﺷﮏ ﻣﯿﺮﯾﺰﺩ ﺗﺎ ﺏ ﺑﯿﻤﺎﺭﺳﺘﺎﻥ ﺑﺮﻭﺩ . ﻣﻬﺮ : ﻣﺘﻮﻟﺪ ﺍﯾﻦ ﻣﺎﻩ ﺍﺷﮑﻬﺎﯼ ﭘﺮﺳﺮﻭ ﺻﺪﺍﯾﯽ ﺩﺍﺭﺩ . ﺁﺑﺎﻥ : ﺁﺑﺎﻧﯿﻬﺎ ﺍﺷﮏ ﺭﯾﺨﺘﻨﺸﺎﻥ ﻫﻢ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﻭﺍﺭﺍﺳﺖ ﻭ ﺑﻘﯿﻪ ﺭﺍ ﻋﺬﺍﺏ ﻣﯿﺪﻫﺪ . ﺁﺫﺭ : ﺍﺷﮑﻬﺎﯼ ﺍﻭ ﺩﻝ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﯿﻠﺮﺯﺍﻧﺪ ﺍﻭ ﺷﺒﻬﺎ ﺍﺷﮏ ﻣﯿﺮﯾﺰﺩ . ﺩﯼ : ﺍﺷﮑﻬﺎﯼ ﺍﻭﺭﺍ ﺗﺎ ﺑﺤﺎﻝ ﮐﺴﯽ ﻧﺪﯾﺪﻩ ﭼﻮﻥ ﺍﻭ ﺗﻈﺎﻫﺮ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﻗﻮﯾﺲ ﻭﻟﯽ ﮐﺴﯽ ﺍﺯ ﺷﺒﻬﺎﯾﺶ ﺧﺒﺮﻧﺪﺍﺭﺩ . ﺑﻬﻤﻦ : ﻧﻘﺪﺍ ﺗﻨﺒﻞ ﺍﺳﺖ ﮎ ﺣﺎﻝ ﺍﺷﮏ ﺭﯾﺨﺘﻦ ﺭﺍﻧﺪﺍﺭﺩ ﺗﺮﺟﯿﺢ ﻣﯿﺪﻫﺪ ﺳﯿﮕﺎﺭ ﺑﮑﺸﺪ . ﺍﺳﻔﻨﺪ : ﺍﻭ ﺩﻝ ﭘﺮﺭﺣﻤﯽ ﺩﺍﺭﺩ ﻭ ﺯﻭﺩ ﺍﺷﮏ ﻣﯿﺮﯾﺰﺩ ‎1 hr

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان یه خانم نیاز به کمک ما داره کمکی که می خواد زیاد بزرگ نیست ولی برای اون خیلی می تونه مشکل گشا باشه خواهش می کنم یه نگاه بندازین http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=936910&postID=36740290
عاشقانه هایم تمامی ندارند وقتی تو بهترین اتفاق زندگیم هستی.................
دوستان یه خانم نیاز به کمک ما داره کمکی که می خواد زیاد بزرگ نیست ولی برای اون خیلی می تونه مشکل گشا باشه خواهش می کنم یه نگاه بندازین http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=936910&postID=36740290
عاشقانه هایم تمامی ندارند وقتی تو بهترین اتفاق زندگیم هستی.................
شهریور در مورد من صدق نمی کنه واسه من صدا داره
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
من شهریوریم زور میزنم گریه م بگیره نمیشه در مورد من صدق نمیکنه
«لا حَوْلِ وَلا قُوَّةَ اِلْا بِاللهِ الْعَلِیِّ الْعَظیم وَ صَلَّ الله ُ عَلی مُحَمَّد وَ آلِهِ الطّاهِرینَ»
مزون مانتو مجلسی آزاده صادقی با طرح های منحصر به فرد و قیمت های استثنایی در خدمت شماست. برای دیدن مدل ها به آدرس زیر مراجعه کنید https://www.facebook.com/pages/Azade-Sadeghi-Collection-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%B5%D8%A7%D8%AF%D9%82%DB%8C/291148481064829 091017103585
من فروردینی هستم خیلی زود اشکام جاری میشه واسه من درست نیست
هرکس دلگرمیش به خداباشد پرونده اش پیش خدا میماند اما اگر کسی دلگرمی به شخص یا چیز دیگرداشته باشدخداوند هم واگذارش میکندبه آن چیز یا شخص