2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم از این زندگی

281 بازدید | 26 پست

سلام دوستان. مشکلم با هیچ کس نمیتونم درمیون بذارم. تا حدودی راه حلش هم میدونم. ازتون کمک میخوام چطوری این دوران بگذرونم. ۶ سال ازدواج کردم به صورت سنتی. بعد ۵ سال باردار شدم و دخترم ۱ سالشه. مشکل همسرمه که به آدم خودخواه و نفهم و مامانیه. تک پسر. مامانش به شدت شلیته و فوضوله و شوهرم هرکاری مامانش میکنه حتی میدونه اشتباهه باز طرفشه‌. اینا به کنار خسیسه. ماه قبل بعد۳ سال موهام لایت کردم. میکوبه توی سرم که ۱ ملیون بهت دادم!!!! وضعش خوبه تقریبا. خودخواهی و توهیناش تمومی نداره. معذرت خواهی که اصلا نمیکنه ولی اگه من یه لیوان اشتباه جابه جا کردم میگه باید معذرت بخوای

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اول هرجور رفتار کنند و بهشون نگی رفتارت بده دیگه نمیشه تغییرشون داد. 

دخترم تو معجزه زندگی من و بابایی، تو نور خدایی، تو عشقی💕چشم براهت هستیم، من و بابا که همیشه آرزو داشتیم خدا بهمون یه دختر بده💕🍀

ادامه....

به فکر طلاق هستم ولی چون مامانم عمل قلب انجام داده و به شدت حساسه به ناراحتی. نمیتونم فعلا

اینم بگم که همسرم قبل من ۶ سال با یه دختر دوست و نامزد بود که بعدها فهمیدم دختر به دلیل خودخواهی و مامانی بودن همسرم و خسیس بودن بهم زد نامزدی. البته این جریان از من پنهان کردن. من بعد ۳سال از فامیلشون شنیدم و اتفاقی دختر میشناختم. بعد کلی مشاور رفتن و ... قول داد عوض بشه.چون من گفتم شماشیادا این موضوع از من پنهان کردین. بهتر هم شد یه مدت. ولی الان افتضاح شده چون میدونه من بچه دارم و مجبورم تحمل کنم

ببخشید طولانی شد

ببرش مشاوره

سال دوم مشاوره رفتیم

خیلی بهتر شد. دوسال هم صبر کردم که مطمعن بشم پایدار هست بعد اقدام کردم

ولی ذات خراب زیاد نمیتونه فیلم بازی کنه

الان که میدونه بچه دارم و مجبورم تحمل کنم فقط داره آزار میده

اینم بگم به دختر تهمت زده که خیانت کرد

ولی من از دختر شنیدم که به خاطر خودخواهی و وابسته بودنش ازش متنفر بوده و به اصرار خانوادش که اسم این پسر چندسال روش بوده مجبور بوده رابطه رسمی کنن

چون توی شهرستان هستن

من اگه این جریان میدونستم توی چاه این خانواده آب برده به ظاهر محترم نمیفتادم