2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم از این زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 26 پست
خوب عزيزم ٥ سال كه شناختيش چرا بچه دار شدي؟

مشلور که باهاش صحبت کرد عالی شد

دوسال بهترین مرد بود

از وقتی دخترم دنیا اومده. انگار اون از شکم مامانش دراومده. جای اینکه پیش ما باشه. به مامانش به شدت وابسته تر شده

متاسفانه همش هم میگه من خوبم. من مشکل ندارم. من بهترینم

سال دوم مشاوره رفتیم خیلی بهتر شد. دوسال هم صبر کردم که مطمعن بشم پایدار هست بعد اقدام کردم ولی ذا ...

بمیرم برات برو پیش خانوادت 

این کاربری قبلا دستع دوستم بود و الان پسش گرفتم لطفا اشتب نگیرین😐😐😐😐😐😐😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبل بچه دار شدنم راحت میگفتم میرم سیلی هم زدم بهش ولی الان داره با نقطه ضعفم آزارم میده آشغال

واقعا زندگی با همچین آدمهایی سخته . درکت میکنم . فقط دعا کن خدا به راست هدایتش کنه . وپای  مامانشو از زندگیتون قطع کنه . توهم هرچی گفت خیلی سریع کوتاه نیا که فکر کنه همیشه حق با خودشه . یکم باید جلوی اینجور کسا حق به جانب بود و به خودت خیلی اهمیت بدی . جلوش یه جوری ژست بگیر که انگار چیزز بیشتر از اون سرت میشه و البته هم باید تلاش خودتو بکنی برای تجربه داشتن و در موضوعات جور واجور . فقط اینجور ی میتونی شاخ مامانشو بشکنی و زندگیتو نجات بدی

چ شوهر خسیسی داری😒

الان دیروز ۱۰۰ هزارتومن ریخته به حسابم برای روز زن

عین گدا

بعد تازه درمیاره میگه چه رسمیه که هی به زن کادو بدیم😢

بهش میگم کادوی زن همون نیازایی که شما به عنوان مرد وظیفت تامین کنی. چه اشکال داره همون به عنوان یه هدیه بدی. هم قشنگه هم محبت میاره

ازش متنفرم. خیلی صبوری میکنم و باهاش ملایم صحبت میکنم تا بفهمه ولی هیچ

خاک  توسر مادرش ک  تربیتش کرده  اینجوری  

مادرش یه عجوزه خودخواه و پرادعاس

واسه دختراش همه چی میخواد

واسه من فقط زبون‌مفته. به عمل که میرسه جنون میگیره

جالب اینه که مثلا جانماز آبکش و خانواده محترمی هستن

ولی تازمانی که زیر یه سقف نری نمیتونی بشناسی

نمیتونم برم مامانم ناراحتی براش خوب نیست. همینطوری هم که الان یکم شناختش هی حالش بد میشه مجبورم جل ...

اتفاقن در کمال ملایمت و مقدمه چینی جـوری ک نشون بدی خـودت ذره ای ناراحت نیستی بلکه خوشحالی ب مادرت ایما اشاره کن برای جدایی..اما بچه تو ازت بگیرن ناراحت نمیشی

چشمان تو آفریقاست.. 
خودتو تباه میکنی فقط

به خاطر بچه و کرونا و شهر غریب نتونستم کارم ادامه بدم و خونه نشین شدم. قوانین ایران هم میدونین که چطوری طرف مرد هستن و زن رو نقره داغ میکنن. نمیتونم با وضعیت مامانم خودم توی منجلاب دادگاه های ایران بندازم. به فکر مهاجرتم. مهاجرت تحصیلی.شرایطش دارم.دارم توی گوشش میخونم و تحمل میکنم که بتنم تاثیر بذارم روش. میدونم خیلی دلش میخواد اگه مامانش فنگ نندازه و خرج میکنه برای آزاد کردن مدرکم و کلاس و .... الانم نشسته زبان میخونه اگه یهو کن ف یکن نشه

میخوامببرمش که اولا اگه دیدمبا دور بودن از خانوادشمیشه تحملش کرد که زندگی کنم باهاش 

اگه نه بعد چندسال که جا افتادم جدا بشم

از اینکه بگین عمرت تباه میشه و ... ام مهم نیست. چون از ازدواج و مردا بدم میاد و اصلا مردی به عنوان همسر هرگز نمیخوام. چه همسرم چه بعدش که طلاق گرفتم

الان بهم بگین چطوری این دو سال بپزمش برای رفتن و تحمل کنم ادا اصولش!!!!؟؟؟؟

به خاطر بچه و کرونا و شهر غریب نتونستم کارم ادامه بدم و خونه نشین شدم. قوانین ایران هم میدونین که چط ...

عزیزم منظورم از تباه شدن حیف شدن خودته این مرد تا از خانوادش دور نشه و تحت نظر روانشناس و شاید روانپزشک قرار نگبره خوب نمیشه..دقیقا برادرشوهر من همینه حتا خانومش انتقالی گرفت رفتن قشم اما اینقدر خودش لوس و ننر و خبرچینه تو واتساپ میشینه با مامان و باباش غیبت مردمو میکنن..مهاجرت عالیه الکی بگو هیچکس نفهمه چون امکان داره سفرمون خراب شه و اونجا اینده درخشانی داری و با زبون رامش کن امیدوا رم موفق شی 

چشمان تو آفریقاست.. 
عزیزم منظورم از تباه شدن حیف شدن خودته این مرد تا از خانوادش دور نشه و تحت نظر روانشناس و شاید روانپ ...

مرسی عزیزم. وقتی ذات مرد خوب نباشه مشاور شعور هم تزریق کنه بهش،فقط اثر موقت داره. همه این راه ها رو تجربه کردم که میگم. امیدوارم با دور شدن از خانوادش و مخصوصا مامانش یکم قابل تحمل تر بشه وگرنه بقیه خصایل ناشی از تربیت بینظیر مامانشه(به قول ادعای مادرش) و توی ذاتشه. کاریش نمیشه کرد. میخوای جایی باشم که هم پشتش به اونا گرم نباشه هم قانون مثل ایران اینقدر علیه زن نباشه اگه بخوام طلاق بگیرم

عزیزم منظورم از تباه شدن حیف شدن خودته این مرد تا از خانوادش دور نشه و تحت نظر روانشناس و شاید روانپ ...

عزیزم فقط امیدوارم که یهو ننش گند نزنه به کارمون. دارم توی گوشش میخونم که کسی ندونه که بعد اگه نشد آبروت بره و بگن نتونست( غیرتیش کنم مثلا)

من که حیف شدم. اصلا شادابی قبل ندارم. میبینمش فقط به خودممیگم تحمل کن که تنها راحت همینه تا از این خراب شده ببریش وگرنه توی ایران محکوم به شکستی