2777
2789

سلام دوستان من یه نوزاد ۵ ماهه دارم با توجه افزایش سایز نوزادم و افزایش قیمت پوشک های یکبار مصرف تصمیم دارم برا نوزادم از پوشک دایمی قابل شستشو استفاده کنم تازه سفارش دادم هنوز نرسیده دستم؛ مادرای عزیز لطف کنید اگر در این زمینه ( استفاده از پوشک دایمی) تجربه ای دارید و خاطره ای چیزی دارین باهام در میون بزارید تا بهتر بتونم تصمیم بگیرم. اگر مدل یا برند خاصی رو هم میشناسید که محصولاتش خوب یا بده یا هر چی لطفا بگید. خیلی ممنون. 

شرمنده نمی تونم انلاین جواب بدم شما نظراتتون رو بگذارید من مطالعه می کنم و لازم بود پاسخ میدم😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا یکبار مصرف قابل شستشو عقونت و قارچه خالیه

کل نسل ما(البته نه احتمالا شما) با کهنه بزرگ شدیم نه عفونت گرفتیم نه قارچ

اتفاقا پوشک دائم به خاطر نداشتن مواد جاذب عالیه

مواد جاذب خیلی دکترا شدید مخالف هستن 

والا قابل شستشو فرقی به کهنه های قدیم نداره  خب کهنه بگیر...

ما که همیشه پوشک مولفیکس میبندیم   والا دل ندارم پی پی شو همینجوری بشورم  چه برسه پوشکشو بشورم...

همیشه موقع شستن بچم دستکش میپوشم میندازم دور

آنقدر که تورا میخواهم  بودن خودرا نمیخواهم  "D"
کل نسل ما(البته نه احتمالا شما) با کهنه بزرگ شدیم نه عفونت گرفتیم نه قارچ اتفاقا پوشک دائم به خاطر ...

هم نسلاس شما کم مشکله باروری ندارن !!!!! 

همش به عفونت کودکی مربوطه 

پوشک دائم افتاب تیز می خاد تا تمیز بشه 

دوست خود من بخاطر همین صوحبتا الان یه دختر ۱۳ ماهه با عفونت قارچی مزمن داره هر چقدرم داره هزینه می کنی یه هفته خوبه دوباره می ریزه بیرون 

علم پیشرفت کرده هر چیزی تایم خودشو داشته

اردیبهشتی 😍مادر دو گل پسر 💋🎀میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید؟؟؟خدا کمکم کنه به ارزوم برسم؟؟؟ 
والا قابل شستشو فرقی به کهنه های قدیم نداره  خب کهنه بگیر... ما که همیشه پوشک مولفیکس میبندیم ...

نه خوب کهنه بستن سخته مخصوصا بچه های حالا که اینقدر تکون میخورن پسر من از ابتدای نوزادی اینقدر دست وپا میزد که همون مولفیکس هم سخت بود بستنش

اون زمان نبود از اینها اگر بود میگرفتم

خصوصا که برای محیط زیست ضرر نداره مواد جاذب نداره

ولی خوب کهنه از پسش بر نمی آمدم 

نه خوب کهنه بستن سخته مخصوصا بچه های حالا که اینقدر تکون میخورن پسر من از ابتدای نوزادی اینقدر دست و ...

😂😂منم به زور پوشکش میکنم

آنقدر که تورا میخواهم  بودن خودرا نمیخواهم  "D"
هم نسلاس شما کم مشکله باروری ندارن !!!!!  همش به عفونت کودکی مربوطه  پوشک دائم افتاب تیز ...

نظر دکترا متفاوته پزشک من نظرش این بود که پوشک های با مواد جاذب احتمال ناباروری رو بالا میبره

البته ناباوری الان خیلی خیلی بیشتر تا نسل ما این که دیگه واضح هست 

البته خیلی دلیل ها هست منظورم این نیست که دلیلش فقط اینه

نظرات دکترا متفاوته

کدومو استفاده کردین و الان بعد از گذشت این مدت کدوم بهتر بود؟ 

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست
کدومو استفاده کردین و الان بعد از گذشت این مدت کدوم بهتر بود؟ 

من الان در طول روز برا بچم دارم پوشک قابل شستشو میبندم و فقط اخر شب پوشک یکبار مصرف.... من از بهمن پارسال دارم استفاده می کنم.... ببین سختی شستنش عین کهنه است ولی خب ظاهرش چون شبیه پوشکه خوبه... من چهار تا سفارش دادم با پد اصافه و کاور صد نم اضافه... تنها عیبش اینه که جدیدا حس می کنم یکمی کش های بغل پاش گشاد شده که اونم مسیله ای نیست دکمه هاشو چفت تر میبندم تا شل نشه و نم نده ..... به قول یه سری دوستان قطعا پوشک یکبار مصرف خیلی راحت تره منم دلم میخواد کهنه نشورم ولی خب حریف هزینه پوشک نمیشم... من جمعا ۳۵۰ ۴۰۰ تومن هزینه پوشکای پارچه ایم شد( قبل اون ماهی ۴۰۰ ۵۰۰ فقط هزینه پوشک یکبار مصرف میکردم) اونم فقط بهمن پارسال از اون موقع تا الان  فقط شبا پوشک یکبار مصرف میزنم.... هزینه پوشک کمتر شده بجاش برا شیر خشک و بقیه چیزایی که لازم داره خرج می کنم.... بعصی دوستان هم گفتن هزینه نکنید کهنه و دگرهی قدیمی بزنید... خب اینکار رو هم میشه کرد ولی من همسرم از اون دوگره ها گفت نمیخواد منم پوشک پارچه ای سفارش دادم. بالاخره ما میایم تجربه امون رو و نطراتمون رو میگیم دوستان میخونن و خودشون تصمیم میگیرن دیگه که از کدوم استفاده کنن

من الان در طول روز برا بچم دارم پوشک قابل شستشو میبندم و فقط اخر شب پوشک یکبار مصرف.... من از بهمن پ ...

تجربه ی جالب و ارزشمندیه ونگاه اقتصادی داره

البته سختیهای خودشو داره ولی در این شرایط گزینه ی خوبیه اونم تلفیق این دوتا با هم که روز یکیشون و شب از اون یکی

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست