2777
2789
عنوان

من بخشیدم

140 بازدید | 8 پست

یک هفته است که همه ی ادم هایی که در حقم بدی کردن و ظلم کردن و بخشیدم اونم کاملا بعد از ده سال همشون و از ذهنم پاک کردم شاید که آرامش پیدا کنم من از حق خودم گذشتم از الان اونا میدونن و خدا 

توی یک لحظه یک دهه از زندگیم و فراموش کردم 

الان فقط میخوام که آروم باشم و ارامش داشته باشم 

برای همه ی نینی سایتی ها هم ارزوم ارامش دارم چون ادم وقتی ارامش داره خوشبخت عصبانی نیست غمگین نیست چیزی روی دلش نمونده 

واسه ی همه ی ادم های دنیا هم آگاهی دعا میکنم آگاهی اینکه به کسی بدی نکنن 

فقط میخوام شما هم برام دعا کنین که آروم شم

یک دونه صلوات واسه همه ی دلتنگا

آفرین بهت 

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیچ وقت نمیبخشم اصلا نمیتونم ببخشم من کینه ایم برجور

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
خوش به حالت من نمیتونم ببخشم و ارامشم ندا رم

منم تو بدترین و تنها ترین نقطه زندگیم توی یک لحظه بعد از ده سال بخشیدم تو هم به وقتش میتونی 

منم تو بدترین و تنها ترین نقطه زندگیم توی یک لحظه بعد از ده سال بخشیدم تو هم به وقتش میتونی 

من ادمایی که نمیتونم ببخشم صدمات جبران ناپذیری بهم زدن

مشکل و ناراحتی تو شاید ارزوی دیگری باشه 💔

من ادمایی که نمیتونم ببخشم صدمات جبران ناپذیری بهم زدن

میدونم کاملا درکت میکنم منم کودکیم و نوجوونیم و حتی جوونیم و ازم گرفتن الان توی ۲۶ سالگی انگار یک زن پنجاه ساله ام 

اما برات دعا میکنم دعا میکنم که هر طوری شده از هر نقطه ای از دنیا با هر روشی آرامش به قلبت بیاد