2777
2789
عنوان

خانومااااا کمک

130 بازدید | 14 پست

من دارم مربای کدو تنبل درست میکنم

نوشته شده باید از آب آهک استفاده کنم

شوهرم برام آهک از مصالح ساختمانی اورده

خواستم ببینم این همون آهکیه ک باید ازش استفاده کنم؟؟؟

ی وقت مربام خراب نشه,حیفه 4 5 کیلو کدو تنبله کلی زحمت کشیدم تا قالبش زدم

ممنون میشم اگه میدونین جواب بدین

نه نریزی من اولین بار شنیدم 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

نه از شیرینی فروشی ها باید انگار بگیری 

این پیجو بخونی

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3401489/كي-مرباي-كدو-حلوايي-بلده

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه ی نفر از ادمین ی سایت پرسیده بود گفته بود آره همون آهک مصالح ساختمانیه

فکرنکنم 😶

توی اون صفحه خوب توضیح دادن 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
ن عزیزم مستقیم نمیریزم چن ساعت میذارم تو آبش بمونن بعد 12 ساعت هی میشورمشون و میذارم خیس بخوره فقط ...

نمیدونم دستور سرچ کن تو گوکل

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
آخه ی نفر از ادمین ی سایت پرسیده بود گفته بود آره همون آهک مصالح ساختمانیه

اینجا داره انگار گلی 

بازم برای خیال جمعیت فردا زنگ بزنی به فروشگاه بپرسی که هم فروشگاه فیک نباشه هم ازشون بپرسی وحتما نماد اعتماد الکترونیکی پایین صفحشو چک کن

http://memaryani.ir/product/آهک-مربا-مدیا/

مرسی عزیزم

خواهش میکنم عزیزم⁦♥️⁩

کلا توی نت سرچ کنی حتما هست 

ولی خیلی دقت کنی فروشگاه معتبر باشه 

و نماد اعتماد الکترونیکی درست داشته باشه نه فیک 

حتما هم باهاشون تماس بگیری که بپرسی تاریخ انقضا رو و موردای دیگه گلی