2777
2789

به نظر من تو این دنیا هرچیزی ممکنه پیش بیاد و واقعیت داشته باشه 

ولی میدونم هیچ قدرتی بالاتر از خدا نیست

هیچ قدرتی

اسپند دودو کن هر روز به خاطرانرژی مثبت

صدقه بنداز هر روز

ماشاءالله  هم به خودت بگوهرچیزی می به چشمت خوشت اومد یه ماشاءالله بگو 

چهار قول 

وایت الکرسی هم بخون خیالت راحت باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اعتقاد دارم اصن تو قرانم هست .

سوره ی وانیکاد رو زیاد بخون و همچنین چهار قل.

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡
موردی دیدین ؟ اگه میشه تعریف کنین برام

بشدت اعتقاد دارم و از دور انرژیشون را حس کردم اخرین موردشم یک ماه پیش یک چشم شور معروف منو دید سوار ماشینم شدم گفتم خدا بخیر بگذرونه نشون به اون نشون از فرداش ماشینم خراب شد دو میلیون خرج رو دستم گذاشت بازم شکر به ماشین گرفت طرف معروفه به چشم شوری

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖

به نظر من تو این دنیا هرچیزی ممکنه پیش بیاد و واقعیت داشته باشه  ولی میدونم هیچ قدرتی بالاتر ا ...

ولی چشم اسلام هم تایید کردن بعضی ها انرژی چشمشون زیاده خودشونم میدونن باید صلوات چیزی بفرستن که مردم را بیچاره نکنن

رو من سریع جواب میده خخخ

ز حضرت صادق علیه السلام نقل شده است که فرمود: «تاثیر چشم زدن حق است و امین نیستی که چشم تو در خودت یا در دیگری تاثیر کند. پس اگر از تاثیر چشم می ‌ترسی سه مرتبه بگو:

ماشاء الله لا قوة الا بالله العلی العظیم.

اگر یکی از شما زینتی بکند و خوش آیند باشد چون از منزل خود بیرون رود سوره فلق و ناس بخواند تا از چشم به او ضرر نرسد» (بحارالانوار 63/25 ح22، ح23)

بنابر این هر وقت احساس کردید که در معرض چشم زخم دیگران هستید، می ترسید که چشم بخورید، یا نه احساس کردید که خودتان نگاهی می کنید که ممکن است چشم زخمی برای دیگری در آن باشد، 3 بار بگویید: ماشاء الله لا قوة الا بالله العلی العظیم

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم

بله چون خودم به شخصه تجربش کردم

آهای طعنه زده چشم تووو به چشمای راسو            ستاد مبارزه با تبعیض علیه حیوانات                            دوستانی که تو امضاتون مینویسید کاربری برای دونفره،زور نزنید عزیزان ما باور نمیکنیم                    خسته از جانی که در قفسی به نام تن اسیر است🥀
بشدت اعتقاد دارم و از دور انرژیشون را حس کردم اخرین موردشم یک ماه پیش یک چشم شور معروف منو دید سوار ...

اره منم قشنگ حسودی اطرافیان رو حس میکنم حس شیشمم هم خیلی قویه اما میخواستم بدونم این حسودیشون چ تاثیری رو من میتونه بزاره. 

چشم زخم از نظر علمی رد شده  حالا هر کی هر چی گفته باشه در موردش

اتفاقا دکتر فرهنگ میگفت از نظر علمی ثابت شده نوعی انرژی منفی هست

چشم زخم از نظر علمی رد شده  حالا هر کی هر چی گفته باشه در موردش

سال ۲۰۲۱ بعد یکسال هنوز نتونستن یه ویروس رو کنترل کنن این یعنی خیلی چیزا هستن که علم هنوز نتونسته تجزیه تحلیلشون بکنه

آهای طعنه زده چشم تووو به چشمای راسو            ستاد مبارزه با تبعیض علیه حیوانات                            دوستانی که تو امضاتون مینویسید کاربری برای دونفره،زور نزنید عزیزان ما باور نمیکنیم                    خسته از جانی که در قفسی به نام تن اسیر است🥀

قدرت چشم بقیه قطعا تاثیر گذار هستش..

ولی من دیدم ادمایی که خودشون فکرشون رو به این قضیه هست ، باعث میشن انرژی چشم طرف هم بهتره بهشون برسه .انگار راه باز میشه ...

چشم زخم درقرآن هم اومده به مفهومی(برادران یوسف و توصیه پدر به یوسف)

زیاد بهش فکر نکنین تا جذبش نکنین .ولی همه چیزتونم به بقیه نگید 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...