2777
2789
اره منم قشنگ حسودی اطرافیان رو حس میکنم حس شیشمم هم خیلی قویه اما میخواستم بدونم این حسودیشون چ تاثی ...

ببین تا میتونی دوری کن و دیدنت چهارقل و صلوات و اینا بفرست من اینقدر واسم پیش اومده قشنگ اون لحظه بهم الهام میشه انرژی چشم طرف

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو قرآن هم. اومده چشم زخم.وحسود اول خودش ضرر میبینه.

چاه نکن بهر کسی اول خودت دوم کسی.

ان یکاد رو بخون زیاد

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏

اره خیلی.

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
سال ۲۰۲۱ بعد یکسال هنوز نتونستن یه ویروس رو کنترل کنن این یعنی خیلی چیزا هستن که علم هنپز نتونسته تک ...

شکی نیست که هنوز خیلی چیزارو نمیدونیم 

ولی علم توانایی رد قطعی بابا نوئل رو هم نداره

پس بگیم بابا نوئل وجود داره؟

قدرت چشم بقیه قطعا تاثیر گذار هستش.. ولی من دیدم ادمایی که خودشون فکرشون رو به این قضیه هست ، باعث ...

گرانبها جان من حرفتو قبول دارم ولی بعضیا متاسفانه بشدت انرژی چشمشون بالاست من دو مورد تو عمرم دیدم کن فیکون بودن لامصبا

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖