2777
2789
چقد مثل همیم 😢

ناراحت نباش عزیزم من بعد ده سال اولین باره گرفتم کادو

زندگیه دیگه بالا و پایین دلره

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢
اول اینکه شوعر نداریم دوم چرا میخوای بدونی که حسرت بخوری یا پز بدی بقیه حسرت بخورن

عزیز منم کسیو بزور نگفتم بگه هرکی تمایل ذاشت بگه بعد خودمم هیچی نگرفتم که بخوام پز بدم خواستم ببینم بقیه چی گرفتن

یه روزی بالاخره خدا منم میبینه😓🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی.دیشب فقط بستنی خریده بود. گفت پول نداشتم کادو بخرم. حقوقمو بدن میخرم برات. پارسال ی روسری خریده بود‌. ماه پیش تولدش بود من براش عطر خریدم.اما اون......هعیییی.....

تو بخند....تا سَراسیمه شَود،بویِ بَهار...🌱🌸

ماشالله پدر😍 خدا برات حفظشون کنه

سلامت باشید☺

موقعی خستگیم در میره که موفق بشم و خوشحالی رو تو چشمای مامانم ببینم 😍🍃🍭 هیچوقت ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگیت مقایسه نکن♡ جوری پیشرفت میکنم که الگوی خیلیا و مایه افتخار خانوادم بشم 😍😌 
ناراحت نباش عزیزم من بعد ده سال اولین باره گرفتم کادو زندگیه دیگه بالا و پایین دلره

من برا مادرشوهرمو مادرم ظرف تزیینی خوشگل خربدم خیلی نازن بهش گفتم برو ورقه مادو با دوتا شاخه گل بگیر بیار گفتم حتی شده ی شاخه گل میگیره برام دیدم اومد فقط همونایی گفته بودم خریده بود دام گرفت بهش گفتم پیش خودم فکر کردم ی شاخه گل برا منم میگیری خنده کرد گفت یکیش بردار برا خودتو رفت

چرا مردا اینقد بی احساسن من عر مناسبت کوچکی باشه براش کادو میگیرم بعد اون تا الان فقط ی بار ی شاخه گل بهم داده اونم خودم هی میگفتم دوس دارم