2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

والا انقد رژیم گرفتم و باشگاه رفتم دیگه خسته شدم البته الان دارم با لیمومی کم میکنم ولی طول می‌کشه ا ...

ببین همین دیگه بقیه ما چاقارو درک نمیکنن!فکر میکنن مثلاً ما بدمون میاد جواب بگیریم یا ورزش کنیم راحت یا مثلاً ۱۰-۱۵کیلو اضافه داریم نشستیم غر میزنیم !

نه عزیز من من خودم bmi۴۲دارم یعنی ۵۰-۶۰کیلو اضافه وزن!من خب الان اینو چجوری کم کنم؟نون و برنج نخورم مثلا؟🤦🏻ترخدا جای ما نیستین درکمون که بکنین ...

من الان هزار جور درد و مریضی دارم میگیرم نمیتونم تکون بخورم ...خواهرم۵ساله پیش برمک قلیزاده عمل کرد الان ۶۷کیلوعه داره تازه تو ۳۹سالگیش زندگی میکنه!منم چند ماه دیگه میرم اسلیو کنم این چربیها کنده شن ازم راحت شم 😔😭

عزیزم در جریانی که پوست بدنت بخاطر کاهش وزن یهویی کاملا افتاده و آویزون میشه؟

توی رژیم و ورزش چون ذره ذره وزن کم میشه و بخاطر ورزش با وزنه هرچقدر چربی کم کنی به جاش عضله میسازی هم خوش فرم میشی هم پوست بدنت آویزون نمیشه

تازه با یه برنامه ی آنلاین داری موفق میشی ذره ذره کم کنی

چه برسه بری دکتر تغذیه و در کنارش ورزش

خیلی دو دلم😞😣 خودمم میترسم

فوق العاده هست ۱۱۰ بودم سال ۱۴۰۰ الان ۷۷ بعصی وقتها میشم ۸۰ اما سریع رژیم میگیرم مبدا چاق بشم اکثر اوقات پیاده روی و خوراکم کم شده. اصلا برای عذا حرص نمیزنم . خدا محبتش رو شامل حالم کرد