2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تو رو خدا رژیم کن  ورزش بگیر

این کارا خیلی خطرناکه

نکنید 

به خدا من جراحی بینی کردم دارم از ضعف میمیرم

به داشته ها،  موقعیت ها و آدم های خوب زندگی ام فکر میکنم .‌به هر چیزی که دنیای من را زیبا و حالم را خوب میکند و میخندم . به روی تمام روزهای خوبی که در راهند و آرزوهای قشنگم که برآورده خواهند شد ...
منم وزنم زیاد میخوام ولی مترسم 

رژیم بگیر 

پیاده روی زیاد برو  

اصلا عمل خوب نیست

به داشته ها،  موقعیت ها و آدم های خوب زندگی ام فکر میکنم .‌به هر چیزی که دنیای من را زیبا و حالم را خوب میکند و میخندم . به روی تمام روزهای خوبی که در راهند و آرزوهای قشنگم که برآورده خواهند شد ...
تو رو خدا رژیم کن  ورزش بگیر این کارا خیلی خطرناکه نکنید  به خدا من جراحی بینی کردم دار ...

والا انقد رژیم گرفتم و باشگاه رفتم دیگه خسته شدم البته الان دارم با لیمومی کم میکنم ولی طول می‌کشه اضافه وزنم خیلی بالاستbmi بدنم بالای ۴۰ سده، همسرم اول راضی نبود ولی الان میگه بهتر اسلیو کنی

نه ولی توفکرشم ،چندسالته قد ووزنت چنده؟

۳۱ سالمه ۴۰ کیلو اضافه وزن دارم، خیلی تحقیق کردم خواهر جاریم هم اسلیو کرده خیلی لاغر شده، جاریم میگه تو هم عمل کن راحت شی، هرچقدر هم سرچ میکنم اسلیو از همه کم خطر تره

والا انقد رژیم گرفتم و باشگاه رفتم دیگه خسته شدم البته الان دارم با لیمومی کم میکنم ولی طول می‌کشه ا ...

ببین به خدا کار اشتباهیه. همون لیمویی رو ادامه بدی شاید اکی شه .یه سال صبر کن . 

آدم گرسنگی بکشه  فشارش بیافته بهتر از بیهوشی و جراحیه .

خیلی دوره نقاهتش بده . بعدشم تا بدنت عادت کنه طول میشک. لاغریشم ضعفه فقط

۳۱ سالمه ۴۰ کیلو اضافه وزن دارم، خیلی تحقیق کردم خواهر جاریم هم اسلیو کرده خیلی لاغر شده، جاریم میگه ...

منم ۲۰سالمه ۴۰کیلو اضافه وزن دارم اما بستگی به معدت داره عزیزم از بیست به بالاس هزینش ، رفلاکس معده ازاین مشکلانبایدداشته باشی چرانمیری پیکرتراشی

منم ۲۰سالمه ۴۰کیلو اضافه وزن دارم اما بستگی به معدت داره عزیزم از بیست به بالاس هزینش ، رفلاکس معده ...

خیلی اضافه وزنم بالاست تا حالا هم در موردش نشنیدم، البته شنیدم بعد از جراحی‌های اسلیو یا بای پس انجام میدم و قبلش رو نشنیدم