2821
2789
عنوان

نظرتونوبگید

102 بازدید | 14 پست

من.. خواهر شوهرم... یه رازی رو.. چندسال پیش حدودن چهارپنج سال پیش حالت دردودل بهش گفتم بعدسه سال باشوهرم دعواشون میشه میادرازمنودردودل منوکه راجع به شوهرمه تودعوابه شوهرم میگه بهش اضافه هم میکنه😐

من واگذارش به خدا کردم دلخوریموبه خاطرشوهرم کنار گذاشتم چون زنگ زدن برانامزدی پسرش به شوهرم... رفتم مراسمشون گفتم تنهانره خوب نیست.. نظرم این بودیانره یاباهم بریم... گذشت تاعقدش شدتواین مدت همسرم کاملا متوجه میشه که مشکلش بامن تمومی نداره پشت سربدمومیگه. و...... حالا خلاصه ش کنم به خاطرایناواینکه هیچ تماسی بامن نداره همسرم گفت تونیامن خودم میرم من ناراحت شدم گفتم اگر بری من بایدهمراهت بیام اینجوری خوب نیست برامون..فکرمیکنن مشکل داریم باهم.. گفت منم به خاطرخواهرزاده ام چون قولدادم شاهدعقدش بشم میرم. حرف منوقبول نداشت الان میگه این طرز فکر تونشونه کمبودوضعف توهست؟ شماباکدوم ازماموافقید؟

کاربری وتاپیک هابرادونفره.. مسئولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! خدایاشکرت😍

حق باخودتهاون بیشعور بوده

من میگفتم شوهرم تنهانره ولی رفت

کاربری وتاپیک هابرادونفره.. مسئولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! خدایاشکرت😍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

رفتن شما جهت اثبات عدم مشکل با همسرتان نیست

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود من بودم و او بود می بود و سه تا بود و صبا بود و سبو بود من بودم و او بود دامان چمن پر گل و در دامن گلزار من بودم و دلدار مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود من بودم و او بود،،،لطفا مردا درخواست دوستی ندین، خسته شدم از دستتون

چ ربطی داره

شما نرو

باز شکر تو عمل انجام شده نمیزارت

مشکل بین شما وخاهرشوهره

ربطش نده ب همسرت..

خوشبحالت این همه حرف میزنه باز ولکن نیستی میجسبی بهش

برای رفع مشکلم دعا کنید ...خیلی گرفتارم

خواهر شوهرت اینطور خواسته که موقع عقد حضور نداشته باشی؟

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

خواهر شوهرت اینطور خواسته که موقع عقد حضور نداشته باشی؟

نه نگفته بود که نیاد

چ ربطی دارهشما نرو باز شکر تو عمل انجام شده نمیزارتمشکل بین شما وخاهرشوهرهربطش نده ب همسرت.. خوشبحال ...

آخه شوهرم ناراحته ازش هنوز

حق با توعه چ آدم بیشوری بوده

کی خواهرشوهرم؟

نه نگفته بود که نیاد

دلیل همسرت برای اینکه تو مراسم نباشی چی بود؟ بنظر من اگه اونجا تنشی وجود نداشت و محترمانه باهم برخورد داشتید اینکه اصرار داشته نری زیاد جالب نیست ولی نشونه این نیست که با همسرت مشکل داری بیشتر انگار یا شما یا اونا نخواستن برید

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

چ ربطی دارهشما نرو باز شکر تو عمل انجام شده نمیزارتمشکل بین شما وخاهرشوهرهربطش نده ب همسرت.. خوشبحال ...

من آدم کینه ای نیستم

دلیل همسرت برای اینکه تو مراسم نباشی چی بود؟ بنظر من اگه اونجا تنشی وجود نداشت و محترمانه باهم برخور ...

نمیدونم همسرم اصرارداشت نیاآخرشم خودش با ناراحتی رفته بود شیرینی هم نخورده بود ناراحتیشوبفهمن ولی من گفتم میدونی بامن بدن مشکل دارن خب توهم نروبه خاطراحترام به من

نمیدونم همسرم اصرارداشت نیاآخرشم خودش با ناراحتی رفته بود شیرینی هم نخورده بود ناراحتیشوبفهمن ولی من ...

درسته اگه ناراحت بود بهتر بود خودشم نره