هرکی هرچی گرفته مبارکش باشه انشالله ب دل خوش ازش استفاده کنه .انشالله صدبرابرشو برا سال دیگه بهتون بدن ..ولی یکم حواستون ب دل بقیه باشه ..میدونید چقد دل شکسته این وسط ؟ ک چرا شما ایفون و طلا و پول و فلان کادو گرفتید ولی من هیچی نگرفتم ..خدا میدونه چقد سر این تاپیکا دعوا تو خونه ها راه افتاده ..
خیلیا توان مالی ندارن ..با این وضع اکثر اقایون حتی توان خرید یه شاخه گل هم ندارن ..یکم بفکر دیگران باشید انقد پز ندین
والا یکیش خوده من .ب شوهرم گفتم هیچی نگیری چون کارای واجبتر از روز زن داریم باید قسط و وام بدیم و حتی گفتم داداشت دستش خالیه نبینم کادو برا من بگیری ک مبادا دل زنش بگیره .. .گفتم فقط یه کیک بگیر روش بنویس خانما روزتون مبارک .شبم زنگ زدم جاریام و مادرشوهرم اومدن خونمون با یه کیک دل همه رو شاد کردیم .جاریمم پرسید کادو چی گرفتی گفتم هیچی همین ک شماها کنارمید یه دنیا ارزش داره ..
اگه شماها جای من بودیم ب کمتر از سرویس طلا قانع نمیشدین.چون من بعد از ۱۰سال باردار شدم و اولین سالی بود ک منم مادر شدم ..ینی اگه یکی دیگه جای من بود فقط طلا راضیش میکردم .اونم اینکه بچش پســـــــر باشه .زنا رو ک دیدید چقد ب بچه پسر پزمیدن انگار شاخ غول کندن.والا برا من فرقی نداره همین ک منو لایق مادرشدن دونسته شکرش ..
خلاصه ک هرکی هرچی کادو گرفته مبارکش ولی دیگه اینجا نگید