2777
2789

هرکی هرچی گرفته مبارکش باشه انشالله ب دل  خوش ازش استفاده کنه .انشالله صدبرابرشو برا سال دیگه بهتون بدن ..ولی یکم حواستون ب دل بقیه باشه ..میدونید چقد دل شکسته این وسط ؟ ک چرا شما ایفون و طلا و پول و فلان کادو گرفتید ولی من هیچی نگرفتم ..خدا میدونه چقد سر این تاپیکا دعوا تو خونه ها راه افتاده ..

خیلیا توان مالی ندارن ..با این وضع اکثر اقایون حتی توان خرید یه شاخه گل هم ندارن ..یکم بفکر دیگران باشید انقد پز ندین 

والا یکیش خوده من .ب شوهرم گفتم هیچی نگیری چون کارای واجبتر از روز زن داریم باید قسط و وام بدیم و حتی گفتم داداشت دستش خالیه نبینم کادو برا من بگیری ک مبادا دل زنش بگیره .. .گفتم فقط یه کیک بگیر روش بنویس خانما روزتون مبارک .شبم زنگ زدم جاریام و مادرشوهرم اومدن خونمون با یه کیک دل همه رو شاد کردیم .جاریمم پرسید کادو چی گرفتی گفتم هیچی همین ک شماها کنارمید یه دنیا ارزش داره ..

اگه شماها جای من بودیم ب کمتر از سرویس طلا قانع نمیشدین.چون من بعد از ۱۰سال باردار شدم و اولین سالی بود ک منم مادر شدم ..ینی اگه یکی دیگه جای من بود فقط طلا راضیش میکردم .اونم اینکه بچش پســـــــر باشه .زنا رو ک دیدید چقد ب بچه پسر پزمیدن انگار شاخ غول کندن.والا برا من فرقی نداره همین ک منو لایق مادرشدن دونسته شکرش ..

خلاصه ک هرکی هرچی کادو گرفته مبارکش ولی دیگه اینجا نگید 

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

من عاشقم اما طرفم نمیدونه دوسش دارم دعا کنید بهم برسیم و باهم ازدواج کنیم حاجتاتون روا باشه امضا خدا پای حاجتاتون 

امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/ 
من عاشقم اما طرفم نمیدونه دوسش دارم دعا کنید بهم برسیم و باهم ازدواج کنیم حاجتاتون روا باشه امضا خدا ...

انشالله سال دیگه کنارشی روز زن

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله سال دیگه کنارشی روز زن

مرسی عزیزم امیدوارم 🌺

امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/ 

به عنوان هدیه بهت میگم تاپیکو قفل کن تا 

کشته نشدی

روزتم مبارک

خدا نی نی رو واست نگه داره

بعد از ازدواج با یک فرد، باید همیشه یادتان باشد که ممکن است در زندگی با اشخاصی زیباتر از او رو به رو شوید. اما تعهد و مسئولیت پذیری یعنی چشم بستن بر هوا و هوس های بعدی و احترام گذاشتن به انتخابی که قبلا داشته اید. ▫️ بعد از ازدواج، ما دیگر حق داشتن رابطه های موازی نداریم و این بهایی است برای داشتن یک فرد دائم که به ما آرامش و امنیت می دهد و با او می توانیم یک زندگی را بسازیم و فرزند داشته باشیم، می پردازیم.▫️ بعد از ازدواج تمام زن های دنیا برای مردها میشوند انسان و نه زن، و برای خانم ها تمام مردهای دنیا میشوند انسان و نه مرد، تمام شد و رفت. اگه امضامو دوس داشتی اینو هم بخون

عزیز کامل تاپیکتو نخوندم، ولییییی نصفیشو باور نکن عزیزم. دلتو به همینا بگیر که یه عده میان از ارزوهاشونو میگن.

پ.ن : لطفا نریزین سرم، گفتم یه عده

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
به عنوان هدیه بهت میگم تاپیکو قفل کن تا  کشته نشدی روزتم مبارک خدا نی نی رو واست نگه داره

ممنونم ..ن قفل نمیکنم چون حرف دل خیلیاس ..از صبح همش دارم تاپیک ناراحتی میبینم 

بچه پسر 😐😐😐😐

گویا تو سایت نیستی شما ..طرف با جاریش حاملس .هی تاپیک میزنه تو روخدا دعاکنید مال من پسر بشه مال اون دختر .ک خانواده شوهرم منو بیشتر دوس داشته باشن 

اونم که بچه اش پسر باشه😐😐😐😐😐😐😐😐 وای آدم حس می کنه تو عصر حجر زندگی می کنه😐😐😐😐

من ب پسر داشتن پز ندادم .با توجه ب چیزایی ک دیدم گفتم ..وگرنه من همیشه ارزوی یه دختر رو دلم بوده و هست ..همیشه هم گفتم خدا یه دختر ب من بدهکاره 

اونم بچش پسر باشه  اوه اوه پسر چه پخیه اخه  حالا دختر بود بچت یه چیزی باید برات حتما سرو ...

عقده هاتو اینجا خالی نکن ..من ب پسرم پز ندادم گفتم اگه یکی دیگه جای من بود ب کمتر از طلا قانع نمیشد .

اتفاقا کیک شراکتی خیلی برا من با ارزش بود