2777
2789
عنوان

بیایید بگم چی شوهرم بهم هدیه داد

1906 بازدید | 78 پست

امشب قرار شد یه سر بریم خونه مادر من و یه سر خونه ی مادرش واسه تبریک روز زن. من شوهرم واسه خاطر اسباب کشی یخورده دستش تنگه و گفتم برو دو تا کارت هدیه۱۰۰ هزاری بگیر واسه مامانا من پولشو میدم. غروبی اومد خونه کارتارو داد تو دلم گفتم حتما واسه منم گرفته بعدش گفتم پس هدیه من چی گفت رفتیم خونه مامانا اومدیم. خلاصه رفتیم یه نیم ساعتی نشستیم خونه مامانم و از اونجام رفتیم خونه مادرش. من واسه مامانش یه بلوز بافت جدا خریدم ۶۲ تومن و دوتا جعبه شیرینی هم خریدم و رفتیم. وقتی برگشتیم خونه منتظر شدم یه نیم ساعتی و دوباره گفتم خب پس هدیه روز زن چی؟ ۱۰۰ تومن ریخت حسابم قبلش به شوخی گفت خوشم نمیاد از روز زن و مادر و فلان من هیچی نگفتم.

دستش تنگ دیگ 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت میگی دستش تنگه 

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

بعد ناراحت شدم گفتم خب لااقل رفتی بانک اینم کارت هدیه میکردی میدادی بهم یا یه تبریک میگفتی یا یه گلی شیرینی چیزی میدادی. اونم شروع کرد حرف بد زدن که روز زن فلانه و .. بعد من نشستم گریه میکنم میگه پاشو از جلو شمم برو که مثل بچه واسه کادو گریه میکنی

بعدم من بچه رو برداشتم بردم اتاق خواب بخوابیم اومد محکم با انگشت اشارش زد رولبم که وای بحالت رفتی اتاق سرد بچه سرما بخوره

بابا این لوس بازی ها چیه، برای کسی که ارزش داره گذشت کنید ،،به خدا من سالها اصلا به روی خودم نیاوردم که کادوی من چی شد ،الان ثمره شو میبینم 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

شوهرم خسته بود گفتم مسواک بزن بد بخواب گفتم خستم بیخیال. ازم قول گرفت اگه مسواک بزنه یه مشت و مال بش بدم. الان خوابش برد. 

یعنی فردا تا نیم ساعت کت و کولشو جا نندازم ولم نمیکنه. 

اینم کادو من

دخترم با اومدنت معنای زیبایی رو بهم یاد دادی، زیباترینم به زندگی ما خوش اومدی