2777
2789
عنوان

بیایید بگم چی شوهرم بهم هدیه داد

| مشاهده متن کامل بحث + 1906 بازدید | 78 پست

من از این ناراحتم که چرا خودش نفهمید و نخواست یه تبریک خشک و خالی بگه یا حتی یه جوراب یا یه شاخه گل بخره

اگه میگفت دستم تنگه و یه جوراب میخرید رو سرم میزاشتمش

اما کلا عاطفه نداره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از این ناراحتم که چرا خودش نفهمید و نخواست یه تبریک خشک و خالی بگه یا حتی یه جوراب یا یه شاخه گل ...

ناراحت میشدی ولی ازش درخواست نمی کردی بعد سر فرصت بهش یه جوری می گفتی که حداقل دستت تنگه یه تبریک هم بگی من قبول دارم

چرا بخاطر کادو خودتون رو کوچیک میکنید و زندگیتون رو بهم میزنید 

منم سالهاس شوهرم به بهونه ی اینکه دستش تنگه نه روز تولدم نه روز زن نه سالگرد ازدواج هیچکدومو هیچی نمیده اما منم یاد گرفتم برام مهم نباشه دروغ چرا ناراحت میشم که میبینم بقیه کادو و هدیه میگیرن اما اوقاتمو بخاطرش تلخ نمیکنم 

آخه الان این هدیه ارزششو داشت

شما که میدونستی دست شوهرتم تنگه

میشه گرفتن مجوز و  رفع مشکلات مالیم صلوات بفرستید دوستای عزیزم😘
چرا بخاطر کادو خودتون رو کوچیک میکنید و زندگیتون رو بهم میزنید  منم سالهاس شوهرم به بهونه ی ای ...

دستش تنگ هست ولی جور دیگه خرج میکنه میتونست در حد یه گل یا شیرینی بخره

پارسالم همین کارو کرد و اشک منو درآورد

چقدر خودتو کوچیک کردی عزیزم دو بار گفتی هدیه من چی. خوب دستش خالی بوده دوم اینکه نباید هدیتو درخواست کنی اگه خودش بخواد میده نداد شمام روز مرد نده. دومین اشتباهت اینه نشستی جلوی شوهرت گریه کردی انقدر ضعیف و حقیر کردی خودتو میدونستی که زنی که تو دعوا گریه میکنه نه تنها دل مرد نمیسوزه بلکه متنفر میشه. این کارای بچگانه چیه

روانشناسی کودک
من از این ناراحتم که چرا خودش نفهمید و نخواست یه تبریک خشک و خالی بگه یا حتی یه جوراب یا یه شاخه گل ...

مردها همینن باید یاد بگیری قوی باشی عدر میخام ناراحت نشی ولی کاسه گدایی محبت دستت نگیری

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲