2777
2789

مرد که گریه نمیکنه

مرد که میکاپ آرتیست نمیشه

مرد که گوشواره نمیندازه 

مرد انقد بی غیرت چرا خواهرت چیزی نمیگی اینجوری نگرده؟

به تو ام میگن مرد؟

یا جدیدا مد شده میگن پرنسس 

اه اه مرد هم مگه ریشاشو میزنه مرده و سیبیلش

کلیشه های جنسیتی‌و حرف مفت برای مردا هم هست 

پس فقط برای زن ها نیست 

به عنوان کسی که خودمو تا حدی فمینیست می‌دونم، وقتی برای نسل‌ها زن‌ها محدود شدن، محکوم شدن، ضروریتی نمی‌بینم الان هم برای زدن حرفم و گرفتن حقم، به فکر گرفتن حق آقایون هم باشم. فمینیسم ربطی به حقوق مردان نداره. اونا هم می‌تونن اگه محدودیتی می‌بینن اگه نیاز به مبارزه می‌بینن خودشون تلاش کنن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرد میکاپ آرتیست دیگه چی و باید عادی کنید؟!

چیزی نیست مرده ولی مدل آرایش باشه هم اشکال نداره مرده گوشواره و گردنبند بزنه هم که عیبی نداره و.... میدونی اصلا این مقوله فمنیست از بیخ و بن برای منحرف کردن مسیر خلقت اومده همین خانم هایی که دنبال برابری با آقایون بودن ببینین که به روزشون اومده و چه بلایی که سر جامعه و بنیان خوانواده نیااوردن حالا گذشتین از این مسائل رسیدین به عادی سازی ضرافت مردان😏

دوست عزیز مرد برای مرد بودنش ریش و سبیل لازمه برای مردانگیش وقار و ادب و رفتار مردانه لازمه که بشه اسم مرد روش گذاشت نه میکاپ آرتیستی که روزی ده تا زن رو دستمالی میکنه و ریش و سبیلاش و زده صورتش از یک دختر ۱۵ ساله صافتره یا مردی که برق گردنبند و گوشواره اش قبل از هر چیزی به چشم میان

با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج

به عنوان کسی که خودمو تا حدی فمینیست می‌دونم، وقتی برای نسل‌ها زن‌ها محدود شدن، محکوم شدن، ضروریتی ن ...

شما فمنیست نیستی 

فمنیست یعنی برابری 

اون خق خانوما اسمش یه چیز دیگس

شما فمنیست نیستی فمنیست یعنی برابری اون خق خانوما اسمش یه چیز دیگس

عه؟ اسمش چیه؟ فمینیسم دقیقا مبارزه برای حقوق زنان هست و هدفش برابری حقوق زنان با مردان هست. چون حقوقشون برابر نیست

عه؟ اسمش چیه؟ فمینیسم دقیقا مبارزه برای حقوق زنان هست و هدفش برابری حقوق زنان با مردان هست. چون حقوق ...

برابری یعنی سربازی اجباری هم برای پسرا نباید باشه

مگه فقط حق زنا خورده شده؟