2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باعث چاقی نمیشه اتفاقا اگه بخاطر مشکل هورمونی چاق باشی لاغر میکنه 

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
من یه مدت میخوردم آنچنان چاق نمیکنه  من میخوردم لیزرم میرفتم  ولی تا تموم کردم دوباره بر ...

من موی زائد ندارم دکتر برای جلوگیری از ریزش موهام تجویز کرده ولی چندان امیدی ندارم از بس که راه های مختلف امتحان کردم و به نتیجه نرسیدم 

دکتر برا جوش داده بمن از روزی که خوردم یدونه جوشم نزدم اما متاسفانه بخاطره راکوتان ریزش مو دارم

واسه من برای ریزش مو تجویز کرده ولی چندان امیدوار نیستم 

چاق نمی کنه، دکتر نگفت چندوقت باید بخوری؟

یه دوره ۶ ماهه فعلا البته با دوز ۲۵ چون من اصلا موی زائد و ...ندارم فقط برای ریزش مو تجویز کرد ولی فکر کنم دوز ۱۰۰ بهتر جواب بده 

یه دوره ۶ ماهه فعلا البته با دوز ۲۵ چون من اصلا موی زائد و ...ندارم فقط برای ریزش مو تجویز کرد ولی ف ...

چند تار در روز ریزش داری؟ 

دکتر بهتر میدونه اگه گفته 25 بخوری حتما همون دوز کافیه 

خدایاشکرت ❤
چند تار در روز ریزش داری؟  دکتر بهتر میدونه اگه گفته 25 بخوری حتما همون دوز کافیه

چندتا که دیگ تقریبا کلا کف سرم پیداست از بس خالی شده هر راه حلیم که فکر کنی امتحان کردم از گیاهی گرفته تا شیمیایی اما هیچی جواب نداده 

چندتا که دیگ تقریبا کلا کف سرم پیداست از بس خالی شده هر راه حلیم که فکر کنی امتحان کردم از گیاهی گرف ...

فقط همین یه قرص با دوز 25 داده اگه کف سرت پیداس کمه  .. ماینوکسیدل بهت نداده 

خدایاشکرت ❤
فقط همین یه قرص با دوز 25 داده اگه کف سرت پیداس کمه  .. ماینوکسیدل بهت نداده

ماینوکسیدل داد ولی من در حالت عادی کلا تپش قلب دارم پراپرانول استفاده میکنم بعد که بهش گفتم گفت ماینوکسیدل رو استفاده نکن چون خیلی تپش قلبتو زیاد میکنه 

فقط همین یه قرص با دوز 25 داده اگه کف سرت پیداس کمه  .. ماینوکسیدل بهت نداده

البته قبلا پیش یه دکتر دیگ رفتم بهم فیناستراید داده بود ولی از چندنفر که پرسیدم گفتن فیناستراید برای آقایون تجویز میشه و عوارضش برای خانوما زیاده دیگ اونو اصلا استفاده نکردم