سلام خدمت دوستان عزیز: آدرس مطب و شماره تماس یه پزشک فوق تخصص داخلی مغز و اعصاب(نورولوژی) در تهران میخوام که در تشخیص و درمان عالی باشه به غیر از دکتر کلانی چون مریض جدید قبول نمیکنه.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دکتر گیو شریفى ، مطبش توانیره و بیمارستان عرفان کار میکنه، خیلى معروفه، دوتا از فامیلاى ما رو عمل کرد، دکتراى دیگه نا امید بودن ازشون ولى با عمل اون خوب شدن خداروشکر
الهى،تو را مى خوانم که بهترینها هستى،پس به بهترینهایم ، بهترینها را عطا کن
پزشک معالج شوهرم هستن . نام پزشک: دکتر سید مسعود نبوی تلفن: 88622940 - 88622939 آدرس: تهران - ملاصدرا، بین شیخ بهایی و چمران، شماره 218 مجتمع پزشکان آریا، طبقه چهارم، واحد14
برام هیچ حسی شبیه تو نیست ....کنار تو درگیر آرامشم....
همین از تمام جهان کافیه... همین که کنارت نفس میکشم.
ممنون بچه ها راستی یه سری پزشک فوق تخصص داخلی مغزواعصاب به من معرفی کردن در مورد اینا اطلاعاتی دارین ؟ دکتر اکبر سلطان زاده-دکتر حسین پاکدامن-دکتر محمد حسین حریرچیان-دکتر عبدالرحمان نجل رحیم-دکتر مجید غفارپور-دکتر شهاب الدین طباطبایی