2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش به حالت... واسه من که هیچ🙄

هر روز شکر گزاری میکردی؟چجور خاستت رو خاستی؟

کاربر ۹۶ هستم رمزم رو فراموش کردم.............۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتادمن اومدم 🌞خوش اومدم🌞گل اومدم🌞 هوراااا                       
یعنی چی؟

اینکهیه امضا بزاری و بیخالش بشی معلومه ک نمیشه گل من اصول و قواعد داره 

کاربر ۹۶ هستم رمزم رو فراموش کردم.............۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتادمن اومدم 🌞خوش اومدم🌞گل اومدم🌞 هوراااا                       
اینکهیه امضا بزاری و بیخالش بشی معلومه ک نمیشه گل من اصول و قواعد داره 

از نظر اقتصادی خیلی وضعمون خوب نیست...

یسری دعا کردم هرکار کردم نشد...بعد ناامید شدم.الان امضاتو خوندم تعجب کردم تو یه تاریخ خاص اتفاق افتاده برات!

شکر گزاری از خدا بابت تمام نعمتاش حتی اگه در بدترین وضع ممکن بودی

حس خوب به زندگی ینی باید انرژی مثبتت رو حس کنی .مثلا خاسته من یه خونه طرح هندی بود اولین بار گفتن خدایا کمکمون کن اما بعدش شروع کردم تصور کردن خودم تو خونه شبا چشمامو میبستم فکر میکردم وسایلامو چجور بچینم کابینت چ رنگی بزنم یا حتی مشغلم شده بود مبل من پایه هاش چوبیه خونمون کامل سفیده نکنه زشت بشه *شاید دیوآنگی باشه اما باید باورش کرد نباید گفت ینی میتونم داشته باشم باید باور داشته باشی ک اره تونستماینا به گفتنش نیس از درون مهمه

از نظر اقتصادی خیلی وضعمون خوب نیست... یسری دعا کردم هرکار کردم نشد...بعد ناامید شدم.الان امضاتو خو ...

ن میدونی تو اون تاریخ ک اتفاق نیفتاد تو اون تاریخ جرقش زده شد الانم میتونی تاپیک اخرمو ببینی

شکر گزاری از خدا بابت تمام نعمتاش حتی اگه در بدترین وضع ممکن بودی حس خوب به زندگی ینی باید انرژی مث ...

الان من تصور کنم شوهر مدیره مثلا؟الان بیکاره تقریبا...

از نظر اقتصادی خیلی وضعمون خوب نیست... یسری دعا کردم هرکار کردم نشد...بعد ناامید شدم.الان امضاتو خو ...

ماهم وضعمون قاطی پاتی شده بود زمینی ک برلی خونه میخاسیم جور نمیشد

الان من تصور کنم شوهر مدیره مثلا؟الان بیکاره تقریبا...

خب از درون میتونی باور داشته باشی؟ببین من خونه هندی کمیگم تصور کردم قبلش شوهرم باهام حرف زد یه قولایی داد شاید اون جور خونه بسازه بعد مت وایسادم تصور کردن واقعا باورش کرده بودما

بزار برات یه مثال خیلی ساده بزنم زمستون گذشته بود ما یه بخاری قدیمی از خونه پدرشوهرم اوردیم خونمون *خونه اجاره ای هست* قرار شد  شوهرم یه بخاری بخره 

رفتیم بازار بخاریای خوب ۲ تومن ۳ تومن بودن یهو من چشمم افتاد به یه بخاری ۶ میلیون پولش بود واقعا دستمو خالی بود شوهرم خاس بخاری ۲ تومنی بخره نزاشتم رفتیم خونه و تا ۲۰ الی ۲۸ روز کلا خونمو با اون بخاری تصور میکردم اصلا خونمو ک  الان داخلیشم رو تصور میکردم بخاریه هم ناخوداگاه گوشه خونه بود بلاخره خریدینش دستمون خالی بودا اما نمیدونم چیشد جور شد