2777
2789
عنوان

بی پولیییی

184 بازدید | 28 پست

سلام مامانا من سه سال ازدواج کردم 

شوهرم تو این سه سال هیچوقت شغل دائم نداشته همیشه از این شاخه به اون شاخه اون وسطا هم چندین ماه میشد که بیکار باشه

۴۰تومن سرمایه داریم میخوایم یه کار کم ریسک شروع کنیم ولی واقعا نمیدونم چی میشه نظر بدین 

فلافل باقالی لبو خیلی سود دارن

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما جزو شهرای جنوبی هسیتیم اینجا بیشتر هوا گرمه واسه همین سودی نداره چون مردم توگرما این چیزا رو نمیخ ...

اهان.موفق باشی عزیزم

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
بسوزه پدره بی اقتداری کشورمون  مردمو بیچاره کردن  هرچقدم پول درمیاری کمه  باید بدو ...

واقعا هشتمون گرو نهمون است

یه پسر ۱سال ونیم دارم همیشه شرمندش هستم که اسبا بازی یا لباس درست نداره

دیشب داشتم فکر میکردم اخرین باری ک لباس خریدم قبل از بارداری بوده یعنی حدود ۲سال ونیم پیش

بسوزه پدر بی پولی و این ممکلت بی صحاب