2777
2789
عنوان

بی پولیییی

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بوشهر اصولا بیکار نداره..تو شرکتا میرن سرکار عزیزم..پارتی نداره؟

اتفاقا بوشهریای ک اصالتن بوشهری هستن معمولا بیکارن چون مهندسای ک میان بیشتر تهرانی هستن و کارو نمیدن ب بوشهریا و اینکه عسلویه شرکت اینا زیاد داره خوده شهر بوشهر شرکت نداره زیاد

پارتی هم نداریم😪

واقعا هشتمون گرو نهمون است یه پسر ۱سال ونیم دارم همیشه شرمندش هستم که اسبا بازی یا لباس درست نداره ...

ببخشیدا ولی هممون با پوست کلفتی داریم زندگی میکنیم‌

اگه نیست که چطور میلیاردی اختلاس میشه پول از کشور برده میشه آب از آب تکون نمیخوره 

میمیرن این پول بدن دست مردم 

ارباب رعیتی شده 

اتفاقا بوشهریای ک اصالتن بوشهری هستن معمولا بیکارن چون مهندسای ک میان بیشتر تهرانی هستن و کارو نمیدن ...

والا اینجا برازجونیا..بوشهریا گناوه یا   سرکارن...کاش بیاد جم..موقعیتش بهتره برا مغازه زدن ...

هر بار این درو محکم ببند برو
ببخشیدا ولی هممون با پوست کلفتی داریم زندگی میکنیم‌ اگه نیست که چطور میلیاردی اختلاس میشه پول از کش ...

هعی خواهر پول که زیااااااده واسه ما کمه

انقدر نداشتیم عادتمون دادن به نخریدن و نخوردن و نپوشبدن و با فقر زندگی کردن وگرنه واسه خودشون کا دنیا بهشته

والا اینجا برازجونیا..بوشهریا گناوه یا   سرکارن...کاش بیاد جم..موقعیتش بهتره برا مغازه زدن ...

نمیدونم والا اخه بوشهر مرکزه همه اینجا جمع شدن

اره واقعا کاش میشد بریم شهر دیگه

نمیدونم والا اخه بوشهر مرکزه همه اینجا جمع شدن اره واقعا کاش میشد بریم شهر دیگه

بوشهر چیزی نداره ک..بغیر از اون شرکت صدرا...ب نظرم شوهرت بیاد عسلویه ی سر بزنه ببینه میخان نیرو یا ن..مدرک داره؟

بوشهر چیزی نداره ک..بغیر از اون شرکت صدرا...ب نظرم شوهرت بیاد عسلویه ی سر بزنه ببینه میخان نیرو یا ن ...

اره هیچی نداره ولی واسه مغازه زدن ریسکه چون همه جور مغازه رو زدن

ایشالله باید ی سر بیاد

فوق دیپلم داره

هعی خواهر پول که زیااااااده واسه ما کمه انقدر نداشتیم عادتمون دادن به نخریدن و نخوردن و نپوشبدن و ب ...

شوهر من از صبح تا شب میدوه از صبح تا شب واقعا جون میکنه هیچ تنبلی ای نداره در آمد خوبی داره ولی نه به نرخ این روزا 

حتی یه روز جمعه خونه نمیمونه 

اول زندگیمونه هیچ خرجی نداریم تا وسط برج نمیرسم تمومه 

اره هیچی نداره ولی واسه مغازه زدن ریسکه چون همه جور مغازه رو زدن ایشالله باید ی سر بیاد فوق دیپلم ...

چون تابستونا ک تعمیرات دارن نیرو میخان پالایشگاها..بگو حتما ی سر بزنه