2777
2789

با اینکه خوب شیر میخوره. در روز 7 تا پوشکو خیس میکنه یکبارم مدفوع.. شیر خودمو میخوره.. 3400 چرا هست😢😢تولدش 3 کیلو بود. 

ارزش انسان به اندازه ی حرفایی ست که برای نگفتن داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خیلی کمه وزنش براش شیر خشک بگیر کم هم مدفوع میکنه شیرت ابکی فقط سیرنمیکنه شیرخشک نان یک بگیر بده بهش روزی دوبارفقط شیرخشک بده

میدونی کجاش میفهمی که فقط داری نفس میکشی وزندگی نمیکنی اونجایی که درباره هیچ چیزو هیچکس هیچ حسی نداری👊👊👊👊
دکتر چی گفت؟؟  شاید شیرت مغذی نیست یا کافی نیست ... دکتر ببرش حتما

نبردم هنوز دکتر.. اخه هزار جور غذای خوب و حتی کپسول شیرافزا میخورم.. 😢

عجیبه شاید وزنه بعدی یا اول درست نبوده

با نظر دکتر شیرخشک بگیر (نه خوشمزه یه چیزی که زیاد خوشمزه نباشه) بعد اینکه شیر خودت رو خورد چند پیمونا درست کن بده بهش

نصف شب هرچی بیشتر مک بزنه بیشتر شیر میاد

نگران نباش 

خیلی خیلی کمه وزنش براش شیر خشک بگیر کم هم مدفوع میکنه شیرت ابکی فقط سیرنمیکنه شیرخشک نان یک بگیر بد ...

وای خدایا دلم نمیخواد شیر خشکی بشه😢😢

عجیبه شاید وزنه بعدی یا اول درست نبوده با نظر دکتر شیرخشک بگیر (نه خوشمزه یه چیزی که زیاد خوشمزه نب ...

اتفاقا مادرم میگه روز تولدش تو گفتی 3 کیلوعه من تعجب کردم. اخه خیلی کوچولو و استخونی بود دخترم. الان خیلی خوب شده. نمیدونم والا