2777
2789
عنوان

میخوام خودکشی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 45 پست

استارتر بدترین حالتی که اگه دعوا کنی و جواب بدی پیش میاد چیه؟

بالاتر از طلاق نیست دیگه

در صورت طلاق هم بدترین اتفاق اینه نتونی بچه‌ت رو بگیری ولی بازم هفته‌ای یه بار حق دیدار داری

ولی اگه بمیری بازم بچه‌ت رو نداری و بچه‌ت بدون مادر تو اون طایفه بزرگ میشه

خب چطوریه جرات مرگ و خودکشی داری ولی جرات جواب دادن به اراجیف و دفاع از حق خودت رو نداری؟

میگن اگه هرچی تلاش میکنی به نتیجه نمیرسی یعنی مسیرت اشتباهه و دقیقا خلافش رفتار کن

خب تو چند ساله از رفتار فعلی و سکوت و بی‌زبونی نتیجه نگرفتی

از این به بعد سفت وایستا و از خودت دفاع کن

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم
نمی دونم بخدا  نمیتونم هم رو حرفش حرف بزنم

برو خانه بهداشت محله اتون  بپرس چه روش پیشگیری برات بهتره!!  آیودی  یا آمپول ضد بارداری!!  بعد به دنیا امدن بچه ات برو استفاده کن!!! 

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونید همه این کارایی که میگید به زبون آسون طلاق بگیرم که چی بشه برم خونه پدرم وکلی زخم زبون باخواهرای مجردی که بعد من آدم درستی نیاد خواستگاریشون من آدم کم زبونی نیستم ولی نمیتونم از اون آدمایی هستن که اگه چیزی بگم زنگ میزنن به شوهرم خانوادم فامیلام آبروریزی میکنن چه شکایتی کنم شکایت کردنم یعنی طلاق شوهرم که بچه بهم نمیده از اون دسته آدمایی که اگه کسی باهاش لج کنه دودمان طرف به باد میده تاحالا چندتا خانواده از هم پاشونده یامیگید وسیله هاتو جمع کن آخه کجا بزارم شما کسی هست بیاد خونتون کمدتونو بکشه جلو وسیله های پشتشو در بیاره

عزیزم خودش میدونه شرایط طلاق ندارم چه با بچه چه بی بچه

حتی شرایط طلاق نداشته باشی مجبور نیستی خودت تو زندگی پر از سختی و زحمت غرق کنی!!

همه جسم و روح و وجودت که نباید صرف زندگی یه آدم دیگه بشه!!!

یه فکری برای باردار نشدنت بکن بعد سعی کن وقتت با یادگیری چند تا هنر پولساز کنی!!  هر چی آدم بتونه رو خودش کار کنه بهتره!!  مخصوصا شما که یتیمی باید رو خودت کار کنی چون تکیه گاه نداری و باید بتونی یه روزی اگه لازم بود رو پای خودت بایستی!!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
استارتر بدترین حالتی که اگه دعوا کنی و جواب بدی پیش میاد چیه؟ بالاتر از طلاق نیست دیگه در صورت طلا ...

جواب قبلیمو بخون تمام کارایی که بگی کردم جواب دادم کتک خوردم قطع رابطه کردم باخفت مجبورم کردن برگردم جلوی همه فامیلام گرفتن آبروریزی میدونم آخرش طلاق اما طلاقم بگیرم هیچ شرایطم فرق نمیکنه

حتی شرایط طلاق نداشته باشی مجبور نیستی خودت تو زندگی پر از سختی و زحمت غرق کنی!! همه جسم و روح و وج ...

نع خدارو شکر شوهرم هم اخلاقش هم وضع مالیش عالیه 

و من اصلا ناراصی نیستم 

فقط دوس ندارم یه بار دیگه حامله شم اونم باهاش حرف میزنم 

دکتر زنانم با شوهرم آشناس باهم میریم و اینکه باید خودش راضی باشه  بچه که نیس گولش بزنم

خانه بهداشت محله اتون برو!!  اونجا بهداشت یار کمکت می کنه!!  بعد روزهای تخمک گذاریت بدونی خیلی بهت کمک می کنه شانس باروریت بیاری پایین!!

جواب قبلیمو بخون تمام کارایی که بگی کردم جواب دادم کتک خوردم قطع رابطه کردم باخفت مجبورم کردن برگردم ...

خب طلاق بگیری چرا شرایطت فرق نمیکنه؟

طلاق بگیری خانواده شوهر سابقت میان خونه؟ وسایلت رو خراب میکنن؟ شوهر سابقت میزنت؟

تنها اهرم فشارشون بچه‌ت هست که اونم چه شوهرت نده بهت و چه خودت رو بکشی در هر حال نداریش

بعدم خودت رو خیلی درگیر بچه نکن

میدونم سخته ولی اون بچه رو باید بتونی آرامش روانیش رو تامین کنی. الان جلوی چشمش مادرش رو میزنن. خودکشی هم کنی یتیم میشه و داغ مادر میبینه

به فرضم بگیریش. تنها خودت رو وقفش کنی بزرگشم کنی. زن‌میگیره یا شوهر میکنه میره دنبال زندگیش. زندگیش رو برای تو نمیذاره پس تمامیت خودت رو پای اون بچه نذار

البته حرفم شاید از کلیشه‌ی مادر بلاکش و از خودگذشته دور باشه ولی منطقی و درسته

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم
خودکشی کردی خانواده شوهذتم فهمیدن؟؟من فهمیدن الان خیلی خچالت زده و شذپرمندم😭😭

اره فهمیدن من خجالتی ندارم زندگی خودمه در ثانی باید اونا خجالت بکشم بابت تربیت بد پسراشون ک اونقدر عذاب دادن ک عروس خودشو کشت

شیطان را خواهم کشت... 
خب طلاق بگیری چرا شرایطت فرق نمیکنه؟ طلاق بگیری خانواده شوهر سابقت میان خونه؟ وسایلت رو خراب میکنن؟ ...

ماتوشهرستانیم خانواده شوهرم همه فامیلامو می‌شناسن بعد طلاق بی آبرویی میکنن از اون دسته آدمایی که همه قبولشون دارن شوهرم نمیذاره من راحت زندگی کنم خواهرام دیگه خواستگار خوب براشون نمیاد خانوادم میگن تحمل کن حتی یه درصد فکر نکن که بعد طلاق روی آرامشوببینم

ماتوشهرستانیم خانواده شوهرم همه فامیلامو می‌شناسن بعد طلاق بی آبرویی میکنن از اون دسته آدمایی که همه ...

خب پس بزن به بی‌خیالی

مثل خودشون شو

هرچی شکستن چیزی نگو ولی رفتی خونه‌شون به سوراخای خونه‌شون سرک بکش و وسایلشون رو بشکن و ...