2777
2789
عنوان

میخوام خودکشی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 45 پست

ای بابا خدا کمکت کنه الان شوهرت هم پشتت نیست اینقدر اذیت می کنن سعی کن رو ندی ظرف و ظروف قیمتی رو جمع کن اصلا وسایل بچه رو هم جایی تو کمدی قایم کن تا برن چند تا چیز الکی بزار دم دست چند روز خودتو بزن به مریضی ازت توقع پذیرایی نداشته باشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قانون نمیده پشت ما زنا خالیه

واسه همینه میگن یکی از شروطی که باید زن تو عقد نامه ذکر کنه اینکه حضانت فرزندشو بگیره

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ

واقعا تعجب میکنم از اینکه یکی انقدر خودش ضعیف کرده و اجازه میده اطرافیانش اینجوری باهاش برخورد کنن،،یکم جدی باش دختر اول با شوهرت تکلیفت روشن کن ببین علتش چیه کتکت میزنه هر کاری لازمه بکن ببرش پیش روانشناس یا اینکه یه تغییری به زندگیت بده بهتر بشه نه اینکه خودکشی کنی،یه مرد حق نداره دست روی زن بلند کنه این یه جرمه راحت میتونی شکایت کنی،،بعدشم میمونه خانواده ی شوهر که چرا اجازه میدی انقدر با حقارت باهات برخورد کنن من اجازه نمیدم به خانواده ی شوهرم از گل کمنر بهم بگن،،یکم باهاشون پررو باش خجالت نکش تا خجالت بکشی بیشتر سواستفاده میکنن این جور آدما تا باهاشون تند برخورد کنی بهتره،،نمیکشنت که خودت میگی میخوام خودم بکشم پس به جای خودکشی بجنگ اخرش یا میمیری تو این جنگ یا برنده میشی 

شوهرم میخاد 

زیاد مطیع نباش!! همسایه ما بعد ۶ تا بچه کلی شکسته شده و پوگی استخوان گرفته!!!  شوهرش الان رفته یه زن دیگه گرفته!!!!   زیاد به ساز اون طرف نرقصید!!  آخرش پیر و شکسته می شید و از چشمش می افتید!!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤

استارتر درخواست دوستیم قبول کن می خوام چند تا ترفند خوب یادت بدم!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
نمی دونم بخدا  نمیتونم هم رو حرفش حرف بزنم

اون می خواد خیال خودش راحت بشه که این زن بارش سنگین می شه و تا آخر عمر باهاش می مونه!!!  

ولی این جسم و روح و روان تو هست که افسرده و نابود می شه!!