2777
2789

ی لینک براتون میزارم(اینستا) ببینید خیلی جای تاسف داره واقعا 

خودم كمتر ازتو نفس میكشم كه سهم ِ هواموببخشم به تو،تو حرف زیادی داری با خدابگو تا خدامو ببخشم به تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها منو لایک کنید تا با  بیام ببینمش

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
اون منطقه تو مشهد همینطوره عزیزم. من ک تاجایی که بتونم از اونجا تردد نمیکنم. البته کمی هم شبیه فیلم ...

ن گلم اصلا ساختگی نیست من خودم ساکن امامتم و سی ساله خونمون همینجاس و همیشه همینطور بوده ربطی ب منطقه نداره احمداباد راهنمایی سجاد هاشمیه صیاد هفت تیر همهههههه جا همینه اصن کل کشور مث ی ویروس سمی پر شده ازین اتفاقا

خودم كمتر ازتو نفس میكشم كه سهم ِ هواموببخشم به تو،تو حرف زیادی داری با خدابگو تا خدامو ببخشم به تو
ن گلم اصلا ساختگی نیست من خودم ساکن امامتم و سی ساله خونمون همینجاس و همیشه همینطور بوده ربطی ب منطق ...

راست میگین👌👌👌ولی پارک ملت خیلی اوضاعش داغون شد این چندسال اخیر. کسایی که میان اونجا اصلا برای اون منطقه نیستن 

راست میگین👌👌👌ولی پارک ملت خیلی اوضاعش داغون شد این چندسال اخیر. کسایی که میان اونجا اصلا برای اون ...

افرین دقیقا همینه از پایین ترین مناطق میان و خب هر منطقه فرهنگش متفاوته پوششون فرق داره میان اینورا و بی جنبه بازی و چشم چرونی البته ک خیلی از دخترا و خانوما هم واسه کاره دیگ ای میان عمدا پارک و راسته امامت پیاده روی و اتو زنی و ......تابستونا دیوونه میشی بخای دو قدم راه بری

این صحنه ها هرروز واس منم اتفاق میفته

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
این صحنه ها هرروز واس منم اتفاق میفته

هیچ امنیت و ارامشی نداریم با ماشین باشی یجور مزاجم میشن و اذیت میکنن پیاده هم ک دیگ واویلا😂