2777
2789
عنوان

تبریک روز مادر به مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2000 بازدید | 26 پست

بنظرمن اگه قرارباشه کارخودشونوتکرارکنیم...چه فرقی باهاشون میکنیم؟

ماکارخوب کنیم بلکه ازمایادبگیرن💐

موفق ورستگارباشید💐

لطفادرخواست دوستی ندین قبول نمیکنم ...👎                       ❤ازیه جایی به بعدقفلی میزنی به ازیه جایی به قبل❤                         ❤مواظبش باش خدا❤                                               #عشقِ دلی❤
😂😂😂ایول

هر وقت پیششونم هیچی نمیدن حالا زنگ زده شماره کارت بده پول بریزم ، منم به شوهرم کفتم فرداشب همین متنو تحویل خودش میدم

یبار تولدم پنجاه داد، فرداش صد کرفتن ازم

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من آینه نیستم که نثل دیگران رفتار کنم . 

یه چیزایی هست که برای خودم وظیفه میدونم و انجامشون میدم پس زنگ میزنم . ولی محبت اضافی نمیکنم . کاری از دستم بربیاد به روی خودم نمیارم که میتونم و انجام نمیدم . این وسط به هیچ وجه رفتار بدشون رو به شوهرم منتقل نمیکنم . زنگ میزنم بعد تو حرفا میگم اتفاقا زنگ زدم تبریک بگم مامانت گفت فلان ( مثلا فلانی فوت کرده بالاخره  یه خبری چیزی از توش درمیارم دیگه ) که بدونه زنگ زدم ولی منت هم نباشه همین .

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 
هر وقت پیششونم هیچی نمیدن حالا زنگ زده شماره کارت بده پول بریزم ، منم به شوهرم کفتم فرداشب همین متنو ...

دقیقا

اززرنگیشونه مگه طرف انقدرپروباشه شماره کارت بده فقط یه تعارف زدن

من جات بودم شماره کارت میفرستادم ضایع میشدنااااااا 

ولی حجب وحیاینمیذاره دئگ

من آینه نیستم که نثل دیگران رفتار کنم .  یه چیزایی هست که برای خودم وظیفه میدونم و انجامشون می ...

مرسی از راهنماییت مهربون

ممنون میشم یه صلوات یا حمد برای خونه دار شدنم و سر و سامون گرفتن زندگیم مهمونم کنی، دلت همیشه شاد شاد
تو زنگ بزن و بزرگی وخوبی خودتو نشون بده.منم مثل توام

مرسی گلم از راهنماییت 

ممنون میشم یه صلوات یا حمد برای خونه دار شدنم و سر و سامون گرفتن زندگیم مهمونم کنی، دلت همیشه شاد شاد
دقیقا اززرنگیشونه مگه طرف انقدرپروباشه شماره کارت بده فقط یه تعارف زدن من جات بودم شماره کارت میفر ...

دیشب زنگ زد گفت شماره کارت بده یه صد تومنی بریزم کادو تولدت ، گفتم خیلی ممنونم شوهرم برام سکه کرفته (خیلی حرص میخوره شوهرم چیزی میخره،حالا خداییش هم سکه خرید برام، خواستم یجور بگم بفهمه) صبحش زنگ زده بود شوهرم داری یکم کمکمون کنی؟ شوهرمم ناراحت شده بود برا حرف دیشبش گفت اگه تا دیروز میگفتی داشتم اما دادمش سکه دیگه ندارم

بخدا پدرشوهرم خیلییییییییییییی پولدارن خیلییییییییییی

اما خب....

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
دیشب زنگ زد گفت شماره کارت بده یه صد تومنی بریزم کادو تولدت ، گفتم خیلی ممنونم شوهرم برام سکه کرفته ...

چی بگیم اخه

ازماکه تیغیدن وقطع رابطه ایم ازبس موذیه مادرشوهره

تازه به توتعارفم کردن به من همونم نمیگن میگن هیچی نداریم

حالاازمابیشترمیخورناااا

مرسی از راهنماییت مهربون

ببین این آدما رو هر لحظه با خودت نکشون این طرف اون طرف . من قبلا این اشتباهو میکردم  . هفته ای یک روز میدیدمشون شیش روز بهشون فکر میکردم سه روز حرص کارایی که میکردن ، سه روز استرس وای اینبار میخوان چکار کنن . 

یه روز به خودم گفتم چرا وقتی نیست با خودت میبریش تو اتاق خواب تو حموم خونه مادرت خونه خالت ؟ رهاش کن بذار بره گم شده . خودم خندم گفت با لگد زدم به وجود خیالیش و گفتم گم شو بیرون بابا از زندگی من همون هفته ای یکبار دیگه بیشتر نبینمت . خیلی حال داد پرتش کردم بیرون . تا یکی دوماه تا میومد تو فکرم بهش لگد میزدم و میخندیدم ، شوهرم میگفت چرا لگد میزنی میگفتم مانوره و میخندیدم . االان دیگه اصلا بهش فکر نمیکنم . یه مدت هم تمرین کردم هر رفتار و گفتار بدی داشت تو دلم میگفتم اوه اوه چه نفهمی ! اوه اوه چه بیشعوری ! و ...‌ اونم حال میداد الان دیگه از نفهم بیشعور اتتظار خوبی ندارم راحتم ، تازگی اگر کار خوبی بکنه میگم اووووه چه غلطاااااا !!!!! 😂

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 
ببین این آدما رو هر لحظه با خودت نکشون این طرف اون طرف . من قبلا این اشتباهو میکردم  . هفته ای ...

چه ایده ی جذابی

حتما تمرینش میکنم

چی بگیم اخه ازماکه تیغیدن وقطع رابطه ایم ازبس موذیه مادرشوهره تازه به توتعارفم کردن به من همونم نم ...

حالا برا تو میگن نداریم اینا ماهی ده به بالا حقوقشونه